Goth, vagy csak müfajkedvelö?
Adott egy ember...
- imádja a sötét, halál témát.
- ateista, pogány
- müvészet inkább csak zene, irodalom nem erössége.
- modernkori öltözék, 19. sz-i nem jellemzö rá
- társalog az emberekkel, passzív de olykor bolondos.
ez egy ismerösöm, aki nem tudja pontosan hogy a szubkultúra tagja lehrt-e vagy csak szimpla müfajkedvelö. ti mit gondoltok? olyanoktól várok választ akik jártasak a dologban.. elöre is köszi
Öh a halálvágyó/kedvelő embereket gruftiknak nevezik...És bár kevésbé ismertek mint a gothok gyakran keverik őket...és van nem egy goth ismerősöm aki már kifejtette, hogy mennyire bosszantja, hogy keverik őket...
A vallás az meg vallás...én pl meg vagyok keresztelve, de ateista vagyok a sátánizmus felé hajolva (és köszönöm nem kérek bunkó megállapításokat, vallás szabadság van)
Mondjuk a pogány és ateista még "illik" is egymáshoz, és összepasszol, nincs ellentét, de a gothok (az én ismerőseim) többnyire inkább keresztények...nem hívők, de azért meg vannak keresztelve...bár ez is általánosítás, de szerintem egy vallás nem folyásol be ilyesmit...
Ez illik rá?
Egyébként nem értem, miért akarja ilyen szigorúan beskatulyázni magát. Nem tanácsos egy olyan címkével illetnie magát, aminek a jelentésével nincs tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!