Ha az apát milliós adósságok miatt kiakarják nyírni
általában a családot is lemészárolják?
Persze persze az én apám meg bróker egy muli cégnél és 10 számjegyű pénzt forgat a padláson. Oh ugyan már ha annyira félted a kis életedet akkor miért nem mész a rendőrségre, ahelyett hogy ide irogatsz. Vagy szeretnéd ha megnyugtatnánk a pici lelkedet, és azt írnánk hogy minden rendben lesz?
2013. ápr. 16. 19:27
22/33 A kérdező kommentje:
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár, Kaposvári Villamossági Gyár, Mezeivill Kft Berettyóújfalui gyára (600 milliós) - csak pár példa. Sajnos bébi szinten kell elmagyaráznom mert nagyon alapszinten beszélgetünk úgy látom. Egyszer volt hol nem volt, voltak gyárak. Láss csodát: ezeknek vannak tulajdonosai (nem robotok irányítják vagy nem tudom hogy gondoltad). Abrakadabra, a tulajdonosoknak vannak gyerekei is (szóval ezek az emberek nem impotensek vagy nem tudom hogy képzelted, vannak gyerekeik, testvéreik sőt még szüleik is) Akár hiszed akár nem, nem létezik 'Gyártulajdonosok Csemetéi Elit Iskola' szóval ugyanabba a suliba is jártam mint bárki más. Mondd már el honnan írsz, Mucsaröcsögéről? vagy hol ilyen tájékozatlanok az emberek? Híradót sem nézel? Akár hiszed akár nem , nincs jó kapcsolatom az apámmal és nem tartanám korrektnek hogy a hülyeségei miatt engem vagy a családomat is fejbe találná egy golyó vagy bármi más. Az emberek beszélnek. És visszahallok dolgokat. És megijedtem. Most ezért kell lealáznod mert félek?? Emberségből 5-ös vagy, ember. Vagy a 9es zöldhasú miatt rágtál be amiből egy vasat sem láttam soha? aham. igazságos...
De gondolom te se sokat láttál abból a pénzből, ahogy így vissza olvasom a soraidat. Mert hát nincs vagyonod, vagy talán még is? Tulajdonképpen hány éves vagy 12? Ha annyira nagyon félsz, és ilyen sok mindent tudsz akkor miért nem mégy a rendőrségre és kérsz védelmet. Miért itt játszod magad a gép előtt a sztoriajiddal. Esküszöm szánalmas vagy ahogy itt próbálod győzködni az embereket a történeted igazáról. Csak tudod az a baj hogy már az elején több sebből vérzik. Pl ott hogy kinek a családját mészárolják le? Apádét vagy a tiedet? Na és akkor apádnak van milliós adóssága, vagy ha csak ha lenne? Figyelj ha valóban veszélyben éreznéd magad, nem itt irogatnád a kérdéseidet, hanem elhúznál jó messzire vagy elmennél a rendőrségre. Vagy mit vártál hogy majd itt a gép előtt ülve csodát teszünk és segítünk a rettegő kis lelkeden. Ugyan már ember, ne legyél ostoba. Nőj fel és keress más szorakozást magadnak.
2013. ápr. 16. 21:54
24/33 A kérdező kommentje:
pénz nélkül nem tudom szerinted hová lehetne menni/menekülni nagyokos. te olyan sötét vagy mint az éjszaka. mint mondtam nem kaptam fenyegetést, ha nincs konkrét ilyesmi és nem tudok neveket/személyeket felsorolni a rendőrségen, akkor mi a jó francnak menjek oda? érted már, husi? 26 éves vagyok, kis mucsaröcsögei. és apám nem velünk él de más nőtől nincsenek gyerekei csak anyámtól. összeáll már a puzzle? forognak a csavarok a fejedben vagy az ősi indiánok nyelvén beszéljek..
25/33 A kérdező kommentje:
a 'vállalkozás' szó olyan messze esik a szótáradtól hogy már nem is látszik. és a 'céget vezetni és irányítani' is olyan fogalom amit hírből sem ismersz. Kapitalizmus van, jóember.
Azt hiszed ezek olyan történetek amik nem történnek meg nap mint nap? A közeledben lehet hogy nem. De vannak azért rajtad kívül politikusok, befektetők, multicégek tulajdonosai és ők milliókkal játszanak, kis barátom. Kapásból 2 embert ismerek akik 1 millió eurós vagyonukat veszítették el 2 év alatt. igen, 1 MILLIÓ EURÓ. Attól hogy a te pénztárcádban csak tízezer forint van, az egy dolog. Hogy letagadod hogy ilyen létezik az csak egyet jelent, hogy burokban élsz.
értem én, hogy felhúztak, de azért vegyél már vissza...olyan lekezelően beszélsz...
hogy mit tegyél?hát nekem sincs fingom róla..az én apám nem keveredik ilyen dolgokba...viszont párom apja igen...bár csak kétszázezer ft-ról van szó...elvileg csak őt akarják megverni...nagyobb összeg esetén nem tudom, hogy működik...sosem éltetek apukáddal?
24L
2013. ápr. 17. 08:21
27/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom a hangnemet amit használtam, de annyira provokáló volt a hozzászólás. Semmi mást nem akarok csak egy normális, biztonságos, egyszerű életet! de. körülbelül 4-5 éve költözött el itthonról, de egy alig pár kilométerre fekvő településre. szóval nincs messze.
Huszonhat vagy? Szerintem inkább 12 ilyen IQ-val. Össze vissza irogatsz és csodálkozol, hogy kételkednek benned. Az előbb még vállalat neveket is felsoroltál, meg hogy ezeknek milyen vezetőik vannak. Most meg nem is tudsz semmit apád ügyeiről. Nem is vagytok veszélybe, apádnak meg nincs is adóssága. Nekem meg időm nincs az ilyen hülyeségekre. Azért háborogsz mert lebuktál, hogy kamuzól vagy azért mert ideg gyenge vagy?
2013. ápr. 17. 12:44
29/33 A kérdező kommentje:
Úgy látom irigyled az adósságot. Szerintem vegyük fel a kapcsolatot, szólok apámnak hogy átvállalod. Aztán majd nézhetsz. Nem tűnt fel hogy rajtad kívül mindenki ért? :) 8 általánossal nyomulsz itt? Tudod mit, ez az én kérdésem, az én problémám, és köszönöm de nem kérek több hozzászólást tőled. Irkálj a többi témához. Köszke.
30/33 A kérdező kommentje:
Küld el a telszámod priviben, felhívlak, megbeszéljük a találkozót és aláírhatsz neki egy papírt hogy átvállalod. Ez egy nagyon jóóóóó ötlet :) meg is nyugodhatnék azon nyomban. ha kamuzok akkor simán aláírhatod. írd alá szerintem :)
Kapcsolódó kérdések: