Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha az apát milliós adósságok...

Ha az apát milliós adósságok miatt kiakarják nyírni általában a családot is lemészárolják?

Figyelt kérdés
akkor is ha már nem él az apa otthon, a feleség meg már csak volt feleség? illetve ha sem a volt feleségnek, sem a gyerekeknek nincs vagyona?

2013. ápr. 15. 15:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

ez a kérdés FAKE!

egyrészt ha most büntetőjogilag nézem,te egy konkért bűnesetről tudsz amit eltitkolsz a nyomozóhatóság elől, akkor bűnrészes vagy, ami jelen esetben azt jelenti h életellenes cselekménynél akár 5 évet is jelenthet.

úgyhogy jobb lenne ilyet nem írogatni ki, mert még vki véletlen jelenti a rendőrség felé, és szerintem KÉRDEZŐ, te lennél a legjobban meglepve ha hajnalban az ajtódat a rendőrség verné és lefoglalná a számítógépet, mint adathordozót, merthogy onnan töltötted fel ezt

na szép álmokat!

2013. ápr. 15. 22:26
 12/33 A kérdező kommentje:
hát mindig jó az emberek segítőkészségére és megértésére számítani..:( tudjátok, van hogy gyerekként nem tudod megválogatni hogy ki legyen az apád. Ő pedig tönkreteszi az egész családod mert telhetetlen és valamilyen szinten értelmileg totál nem százas. kíváncsi vagyok ti mit tennétek ilyen helyzetben. Köszi kedves utolsó, eddig is rosszul aludtam, ehhez te már nem tudsz hozzátenni.
2013. ápr. 15. 22:34
 13/33 A kérdező kommentje:
és nem 1-2-3 millióról van szó hanem 9 számjegyes
2013. ápr. 15. 22:35
 14/33 A kérdező kommentje:
és kamasz sem vagyok már.
2013. ápr. 15. 22:36
 15/33 A kérdező kommentje:
konkrét fenyegetés nem érkezett felénk, ezzel nem lehet rendőrségre menni
2013. ápr. 15. 22:38
 16/33 A kérdező kommentje:
Ott van a kérdés elején a 'HA' szócska, ajánlom figyelmedbe. A kérdésemre meg úgy-ahogy kaptam válaszokat, most már kezdenek a válaszok olyan irányt venni ami nem a kérdésemre a válasz. szóval ha megvigasztalni nem tudtok akkor inkább ne bántsatok.
2013. ápr. 15. 22:58
 17/33 anonim ***** válasza:
Hazudsz és unalmadban kiírsz ilyen kérdéseket. Ha se kamasz nem vagy se felnőtt se gyerek akkor mi? Gyerekekről beszélsz, akkor vannak testvéreid is, de már nem laktok ott mivel felnőtettek, vagy mégse? Kilenc szám jegyű tartozás? Uzsora hitel, apuci nyakába? Ugyan már szórakoz mással.
2013. ápr. 16. 14:16
 18/33 anonim ***** válasza:
Ha szócsaka az elején, de azért a kérdés nem kamu csak apukának kilenc szám jegyű adóssága van. Kissé össze zavartál, akkor most hogy is van ez. Legközelebb jobban gondold ki a sztoridat.
2013. ápr. 16. 14:18
 19/33 A kérdező kommentje:
hát ebből is látom hogy a mi helyzetünk egyedi :( teljesen mindegy h elhiszitek vagy sem. csak remélem hogy nem esik semmi bajunk. viszlát.
2013. ápr. 16. 17:05
 20/33 A kérdező kommentje:
és apám gyártulajdonos volt, aki ilyen területen mozog az tudja hogy a 9 számjegy nem humbuk. a pénzek kölcsönkért pénzek befektetésekre amik elúsztak. na ennyit erről, többet tényleg nem akarok mondani. cső
2013. ápr. 16. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!