Ide fajul a világ?
A mai napon Budapesten utaztam autóbusszal mikor egy telefonon hangosan zenét hallgató fiatal 20 év körüli srác felszállt.
Ez a tipikus drogos zene szólt a telefonból, feltántorgott a buszra, nagyon atomra be volt állva szerintem, leült, megkérdezte a mellette ülőt,hogy "Hol vagyok?" majd miután megkapta a választ,hogy a buszon akkor azt mondta,hogy az nem jó, mert sejtette...ezzel felállt, leült egy másik helyre ahol elszorított a vénáját, majd elővett egy eldobható fecskendőt. Ekkor egy néni rászólt,hogy mit képzel magáról ez már mindennek a teteje, a srác ekkor megnyugtatta a nénit,hogy ő cukorbeteg és most kell beadnia a gyógyszerét, a néni elfogadta a magyarázatot, majd a srác belőtte magát, és a következő megállónál letántorgott, a tűt bedobta a busz alá és el"sétált".
Nem tudom,hogy tényleg cukor beteg volt e vagy sem, de szerintem nem.
Eleve látszott rajta,hogy nem tiszta, mind a kérdéseiből mind pedig a viselkedéséből és a külseje is ezt mutatta.
Úristen:(
Tuti hogy Budapesten történt... annyira jellemző...irtózom tőlük utálok bkv-zni (boccs újabban bkk:/)
Vissza kellene hozni a halálbüntetést.....:(
19/L
Na igen... első vagyok.
Ez a másik...
Képtelenség ezt megfékezni? Az én osztálytársaim is mind-mind dorogznak, leginkább amfetamint és füvet. A keleti pályaudvaron szerzik be:(
Szomorú, szerencsére nekem több eszem van:( Undorodom tőlük
HOL A RENDŐRSÉG?
Éjjel-Nappal Budapest Live.....:)
Szörnyű, de azért ne túlozz. Láttál egy ilyet, de ez még nem a Világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!