Túl fura vagyok? A többi lent.
13 éves lány vagyok.Jól tanulok szeretek sakkozni.Járok külön német órákra mert nálunk nem tanitják a nyelvet.Imádok olvasni.Soha sem volt 1 barátom se pedig az osztályom 81% volt/van barátja/barátnője.Élek halok a rockzenéért és szoktam Eminem rappjeit is hallgatni.Utálom a Twilightot,Justin Biebert és az One Directiont. Szoktam animét is nézni(Naruto).Nagyon zátkozott vagyok nem is ismernek semmit az igazi énemről az osztálytársaim.Ha beszólók vagy káromkodok akk csodálkoznak hogy mi is történt velem.Senkinek nem tudtam nagyon kinyilni csak pár embernek mindössze 3nak.(anyu,apu,egy iskolán kivüli barátnnomnek)Nem szoktam bulizni pedig a 8.ok szerveztek külömböző bálokat mindem évben.Ha van valami kihivó ruhám az ott marad a szekrényben cak az egyszerü mintájú blúzokat nadrágokat szeretem szoknyát csak 3 éve vettem utoljára.Önbizalom 0.
Kb.ennyi.Ha van helyesirási hiba azért bocsi.
Előre is köszi.
nem vagy fura,csak nem követed a "szokásokat".1 igazi karakter vagy,aki azt csinálja ami neki tetszik.ebbe nincs semmi ciki.ha most nem is,később találsz olyan barátokat akik pont ezek miatt fognak téged szeretni.
csak ne légy önbizalom hiányos,nyugodtan szólj be,állj ki magadért,ha muszáj.
kitartás kislány! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!