Az mit jelent ha valakinek a gyűrűs ujján egy fekete gyűrű van?
Figyelt kérdés
45 év körüli nő, az az egyetlen gyűrű amit visel, úgy tudom gyerekei nincsenek, és a gyűrű kicsit olyan mintha nem is gyűrű lenne hanem csak egy sima karika
szerintetek elvált? vagy özvegy?
2013. ápr. 14. 15:00
1/8 anonim válasza:
semmit nem jelent. Csak egy gyűrű. Lehet hogy emlék, valakitől kapta. AZ is lehet hogy neki ez a fekete gyűrű tetszik.. Jelentése nincs.
2/8 anonim válasza:
Tetszett neki és megvette, vagy egy szeretett személytől kapta és más ujjára nem jó. Vagy egyszerűen ott kényelmes viselnie. Ma már szinte semmit nem jelent az hogy valaki gyűrűt hord s,hogy melyik kezén vagy ujján teszi azt.
Én például csak a középső és a mutató ujjamon szoktam gyűrűket hordani, a többin zavarna.
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy fekete karikagyűrűm, egy nyaralásom alkalmával vettem, üvegből volt. Sajnos leesett és összetört, de amíg megvolt imádtam. Nekem is a gyűrűsujjamra volt jó, hát ott hordtam, még sem volt semmi jelentősége. Tetszett és kész.
4/8 anonim válasza:
nekem is volt egy fekete karikagyűrűm, azért hordtam a gyűrűsujjamon, mert arra volt jó
5/8 sanya445 válasza:
Fekete gyuru gyurusujjon vielve lehet banat /magany /gyuru is! Jelentese , hogy akibe szerelmes annak nemkell, de a no nemtud tovabblepni, esetleg a szerelme meghalt de o ragaszkodik hozza! Persze lehet, hogy nem ilyen tragikus a helyzet! :)
6/8 anonim válasza:
de hogy a kérdésre is válaszoljak én úgy tudom az aszekszuális emberek hordanak ilyen gyűrűt onnan tudom mivel én is aszekszuális vagyok.26/F metalhead
7/8 YNN válasza:
A jobb középső ujjon a fekete gyűrű aszexualitást jelent, a gyűrűsujjon pedig úgy tudom, hogy a swinger/párcsere életforma jelképe. Utóbbiban nem vagyok biztos de az aszexuális cucc az tuti.
8/8 Timea1220 válasza:
Ha a középső ujján van fekete gyűrű, az arra is utalhat, hogy aszexuális emberről beszélünk. Nem biztos, hogy azon az ujjon hordja, de valószínűleg aszexuális személyről beszélünk. Sok aszex ember /mint én is/ fekete gyűrűt hord az ujján. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!