Egy 12 éves fiút mi érdekli, min jár az eszük?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 18:52
11/19 anonim válasza:
Persze hogy felpörög,mert ebben a korban van .Ha jót akarsz azon is felpörög,csak hogy bosszantson .
Te is ilyen voltál ,csak elfelejtetted már.
12/19 A kérdező kommentje:
próbáltam megkérdezni finoman mi bántja de csak lecseszet hogy mit avatkzok bele az ő dolgába nem szószerint de ez volt a lényege meg ilyenek aztán meg most bezárkózott a szobájába nekem a batjának és az anyának se nyitja bekulcsolta
2013. ápr. 12. 20:01
13/19 anonim válasza:
Ilyen idős koromban kb a szüleim voltak az utolsók akikkel a problémáim meg beszéltem volna. Ilyen az ha nem túl oké a szülő-gyerek kapcsolat.
14/19 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazatok van és csak én nem vettem észre hogy kezd felnőni de mit tegyek hogy velem vagy az anyával is megbeszélje a gondjait ? mert nem túl sűrűn szokta de a bátjával most beszélgetnek vagyis lehet a problémáját beszélik meg mert általában azt szokták meg minden mást de ha megbeszélik a problémáikat akkor nekünk nem mondják meg miről beszéltek meg ilyesmi
2013. ápr. 12. 20:28
15/19 anonim válasza:
Hogy-hogy kizárt titeket 12 éves fiad a szobájából?
16/19 anonim válasza:
Úgy hogy nem szeretné ha rányitnának miközben maszturbál.
17/19 A kérdező kommentje:
úgy hogy bekulcsolta az ajtót és nem engedett be senkit de szerintem nem maszturbált mert hallotam hogy girározik mert szokott dalokat írni és nagyon profin énekel meg gitározik egyszer kezembe akadt az a füzete amibe a dalokat írta és nekem nagyon tetszetek de mikor észre vette hogy azt lapozgatom akkor lecseszet hogy miért nyúltam hozzá az az ő dolga és senki nem nézheti meg :/
2013. ápr. 13. 18:03
18/19 anonim válasza:
Kezd kialakulni a magánélete,én a sajátomat csak most 15-16 évesen tudtam sajnos kialakítani foggal körömmel szenvedve.Ha egyedül szeretne néha maradni akkor szerintem hagyd.16/f
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget ! :-)
2013. ápr. 14. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!