Reménytelenül szerelmes vagyok, mit tegyek, hogy elmúljon?
Tudom, elég hülyének tűnik a kérdés. Megéltem lassan 40 évet, de így még sosem éreztem. Nagyon fáj. Ráadásul nős ember, ma tudtam meg, hogy lányai is vannak. ( Ezt persze valahogy éreztem) És rohadtul nem akarok rá szemet vetni. De ez borzasztó, amiken keresztül megyek. Nagyon nagy szeretet hiányom van, időnként úgy érzem, hogy belepusztulok. A külvilág számára ezt eltitkolom, ő sem sejti ( a látszatát is kerülöm, hogy vonzódnék hozzá! Mielőtt nekem esne valaki, hogy nős emberre ne vessek szemet) de nagyon nehéz. Lehet, hogy majd magától elmúlik?
Köszönöm annak, aki végig olvasta.
Magától az ilyesmi nem múlik el.
Több eset lehetséges:
1. bevallod neki, amire udvariasan (vagy nem) elküld a francba, és akkor kiábrándulsz belőle.
2. bevallod neki, és összejöttök.
3. nyitott leszel mások felé is, és megpróbálod bennük megtalálni azt az érzést, amit ez az illető ad. Tapasztalatból mondom, hogy ez utóbbi működik.
Ha te is kapcsolatban vagy, mutass fokozott szeretetet a feleséged/partnered iránt. Próbálj benne minél több jót felfedezni, törekedj rá, hogy szántszándékkal még jobban észrevedd a jó tulajdonságait, mint eddig.
Gondolj arra, hogy reménytelen szerelmed tárgyának azzal teszel jót, ha elfelejted őt. Gondolj arra, mennyire felfordítaná az életét az, ha megtudná az érzéseidet, vagy esetleg ha közelednél felé.
Végezetül lekötheted a figyelmedet valami fizikai munkával, pl. kertészkedés, nagytakarítás, bicikliszerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!