SEGÍTSETEK KÉRLEK! A BARÁTNŐM KI AKAR TÚRNI?
nagyon jóban vagyok egy lánnyal (így jelölöm A) és van egy barátnőm (B) . Ma A megkérte , hogy menjek táncra én erre elmentem . És akkor B azt csinálta hogy bejött az öltözöbe és ezt mondta ( egyébként ő is mindig mondja hogy jöjjek táncra) : NEEEEEE!!!! Te mit keresel itt ?? :o oo ne már !!! én meg azt mondtam : Mi a baj??? Erre B : háááth igy teljesen más lesz a tánc és te meg összetimized -.- !! Én : nem fogom én 'összetimizni' B: Tudod Így teéjesen más lesz a tánc és tudod néha szeretnék együtt lenni A-val KETTESBEN . erre egy csak C beleszólt hogy : hey nem szabad senkit sem kitúrni ! erre nekem minden teljesen leesett ! meg mikor mellette vagyok A-val akkor odajön középre . Lehet , hogy adnom kéne nekik teret de nekem ez rosszul esett mikor azt mondta hogy 'nemmáááár te meg mit keresel itt ?' lécci válaszoljatok !!!! + egyfolytában beleakar szálLni mindenbe pl.: .: kitalálunk egY dalt mondjuk és akkor egyszer elénekeljük A-val és B megjegyzi és énekli velünk . Erre meg ő mondja hogy takarodjak innen mikor ő meg 'összezsanizza' a dalt(most a dal jutott eszembe) -.- De akkor is mindig mindenbe be akar szálLni és nem akarok vele összeveszni mert akkor azon besértődik inkább maradok csönDben :'(
ZÖLDPACSIIIIZ LESZ MINDENKINEK
Van egy olyan érzésem, hogy B-nek nem vagy szimpatikus. Mivel szegény A van kettőtök közt, ezért én először vele beszélnék, meg hát vele vagy jóban. Mondd el neki, hogy téged zavar, amikor a másik csaj odajön és jópofizik és beszéljen vele. Mivel ahogy elnézem hármasban nem fog működni a dolog, A-nak kell eldöntenie mikor kivel akar lenni. Tehát ha odamegy B, akkor neki kell azt mondania, hogy bocs, de most veled szeretne lenni. Amikor meg B-vel akar lenni, akkor meg ne hívjon téged is oda, mert csak cicaharc lesz belőle.
Remélem érthető.
Amúgy mi ez az összetimizés, meg összezsanizás? Valami dedós 10 éves dolog?
Szia
egyszer voltam én is ilyesmi szituban csak akkor én voltam a te esetedben A.
a két barátnőm utálták egymást és mindig nekem mondták hogy mért vagyok vele többet mint vele meg a szülinapomra mindkettejüket meghívtam és utána mind a ketten nekem panaszkodtak hogy minek hívtam meg a másikat meg még sok ilyen.
Hát nekem ebből nagyon elegem lett és megmondtam nekik hogy vagy elviselik egymást vagy hagyjanak békén!
Megbeszélték a dolgot hogy mi ez a nagy ellenszenv a másik iránt persze én is jelen voltam!
Ezután kis idő után mind a hárman együtt kezdtünk lógni és idővel megbékéltek egymással de nem csak megbékültek össze is barátkoztak miután jobban meg ismerték egymást azóta nélkülem is elmentek néha ide oda ha én nem érek rá. =D
Szerintem meg kellene beszélnetek a dolgot!!
Ez csak az én véleményem nekem bejött de gondolom mindenki máshogy reagálna az ilyen esetre és az is sokat számít hogy el tudjátok ásni a csatabárdot a barátnőd A és a saját érdekedben persze ugyanez a helyzet B-vel is!
Remélem egy kicsit tudtam segíteni =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!