Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kezeljek egy bukót?

Hogy kezeljek egy bukót?

Figyelt kérdés
Van egy bunkó fb-n akinek ugyan az a lány tetszik. Azt megkérdi hogy nekem tetszik e ? Aztán mondom igen,azóta csak ok nélkül belémköt persze én próbálom a dolgokat békésen lerendezni. De ez a paraszt folyamatosan (PRÓBÁL)fenyeget,és szitkozódik és sérteget.És nem tudom hogyan kzeljem ötlet ?

2013. ápr. 7. 11:07
 1/3 sándorjános ***** válasza:

Jöjj össze a csajjal, úgyis mit tehet veletek? Megver?

Na az aztán imponálni fog a csajnak! Különben meg tegyél úgy, mintha nem érdekelne mit mond. Ha mégis bunyózni akarna, csak akkor bólints, ha biztos vagy benne, hogy jó esélyeid vannak, de ezt a csaj háta mögött rendezd. Ha meg kevésbé jók az esélyeid, akkor várd meg, amíg ő kezdeményez és üss vissza! Ezt már láthatja ő is, mert tudja, hogy te jobb gyerek vagy annál, hogy ilyen dolgokat csinálj, azon túl bátornak is fog tartani.

2013. ápr. 7. 11:46
 2/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. A lányra koncentrálj.
2013. ápr. 7. 11:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2013. ápr. 20. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!