Milyen magazinokat, napilapokat vesztek meg rendszeresen?
BBC History
Díszmadár magazin
Élet és Tudomány
néha 3. Évezred
Minden másra ott a net.
Ezeket mindig:
BBC History
GoodFood
Nők lapja konyha
IPM
GEO
Földgömb
Élet és Tudomány
Panoráma 3. évezed
Ezeket sokszor, de nem minden számot:
3. évezred
Élet és Irodalom
National Geographic
Rubicon
Politikai-közéleti lapok közül néha veszek 1-1-et, jobb és baloldali egyaránt, meg a metropolt szoktam olvasgatni heti 2-3 alkalommal. Napilapokat, bulvárlapokat nem veszek, inkább a folyóiratokat kedvelem történelemről, világ országairól, tudományról, gasztronómiáról. Ezeket gyűjtöm is, sosem dobom ki őket.
Meg rejtvénylapok, szeretem a sudokut, a sima skandit, a logikai/táblázatos feladványokat. Füles, Füles Logika, Rejtvényfalva Logika, Kedvenc Sudoku, IQ lapoktól a Logika kiadvány - ezeket szeretem a legjobban, néha 1-1 lapszámot veszek ezekből, de ebből sem mindet.
Nagyon szerettem azt a rövid életű lapot, ami 1-2 éve a GoodFood-dal kb egyidőben jelent meg: BBC Science Focus
Nem tudom, miért szűnt meg 3 lapszám után, pedg már a kedvenceim közé tartozott...
Míg élt a nagyanyám, rendszeresen vettünk rejtvénymagazinokat, mert imádtunk rejtvényt fejteni és gyakran beküldtük a megfejtéseket. Ma én már ritkábban teszem, meg kevesebb időm is van erre.
Meg szeretem az ismeretterjesztő magazinokat, könnyűzenei lapokat, van is otthon egy csomó, régebbi szám, sajnos, ma már nem veszem az áruk miatt, inkább elolvasom, kölcsönveszem valakitől.
Anyám szereti a Story, Best magazinokat venni, hetente. Mikor kiolvassuk, mindig továbbadom őket egy barátnőmnek.
Auto Bild
Autó-Motor
Joy
(Néha Instyle, Cosmo, Glamour, rejtvényújságok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!