Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen magazinokat, napilapoka...

Milyen magazinokat, napilapokat vesztek meg rendszeresen?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

BBC History

Díszmadár magazin

Élet és Tudomány

néha 3. Évezred

Minden másra ott a net.

2013. ápr. 6. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezeket mindig:

BBC History

GoodFood

Nők lapja konyha

IPM

GEO

Földgömb

Élet és Tudomány

Panoráma 3. évezed

Ezeket sokszor, de nem minden számot:

3. évezred

Élet és Irodalom

National Geographic

Rubicon

Politikai-közéleti lapok közül néha veszek 1-1-et, jobb és baloldali egyaránt, meg a metropolt szoktam olvasgatni heti 2-3 alkalommal. Napilapokat, bulvárlapokat nem veszek, inkább a folyóiratokat kedvelem történelemről, világ országairól, tudományról, gasztronómiáról. Ezeket gyűjtöm is, sosem dobom ki őket.

Meg rejtvénylapok, szeretem a sudokut, a sima skandit, a logikai/táblázatos feladványokat. Füles, Füles Logika, Rejtvényfalva Logika, Kedvenc Sudoku, IQ lapoktól a Logika kiadvány - ezeket szeretem a legjobban, néha 1-1 lapszámot veszek ezekből, de ebből sem mindet.

Nagyon szerettem azt a rövid életű lapot, ami 1-2 éve a GoodFood-dal kb egyidőben jelent meg: BBC Science Focus

Nem tudom, miért szűnt meg 3 lapszám után, pedg már a kedvenceim közé tartozott...

2013. ápr. 6. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Hitel c folyóiratot venném, ha lenne rá elég pénzem=)
2013. ápr. 6. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Míg élt a nagyanyám, rendszeresen vettünk rejtvénymagazinokat, mert imádtunk rejtvényt fejteni és gyakran beküldtük a megfejtéseket. Ma én már ritkábban teszem, meg kevesebb időm is van erre.

Meg szeretem az ismeretterjesztő magazinokat, könnyűzenei lapokat, van is otthon egy csomó, régebbi szám, sajnos, ma már nem veszem az áruk miatt, inkább elolvasom, kölcsönveszem valakitől.

Anyám szereti a Story, Best magazinokat venni, hetente. Mikor kiolvassuk, mindig továbbadom őket egy barátnőmnek.

2013. ápr. 6. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Auto Bild

Autó-Motor

Joy

(Néha Instyle, Cosmo, Glamour, rejtvényújságok)

2013. ápr. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!