Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek elérhet nagy...

Szerintetek elérhet nagy nézettséget egy ilyen témáról író blog? Vagy ti olvasnátok rendszeresen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy csinálok egy blogot ami kb arról szólna, hogy elindulok nyugatnak (Ausztria, Németország stb), bliccelek, stoppolok, tarhálok és minden nap leírom az tapasztalataimat, élményeimet. Persze néha fényképekkel is illusztrálva. Ez egy "valóságsó" féle blog lenne. Szerintetek lehetséges egy ilyen témával nagy nézettséget elérni?
2013. márc. 5. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, ha jól csinálod.
2013. márc. 5. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, az akciód kimenetele előre sejthető lesz, tehát túl nagy meglepetést, illetve figyelemfelkeltő izgalmat nem jelentene szerintem.Megbüntetnek, leszállítanak, találkozol időnként idiótákkal...és ennyi?Néha fényképpel is illusztrálva...Nos, akkor már szerintem érdekfeszítőbb lenne, ha videóra rögzítenéd a világjárásod,a képi élmény több embert megragad.Én természetesen beleolvasnék,de az érdeklődést fenn is kell tartani.Ha van kedved, vágj bele, aztán majd kisül belőle valami..
2013. márc. 5. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
jó gondolat, érdekes lehet DE csak akkor, ha élvezhető az íráskészséged
2013. márc. 5. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon jó ötlet! Nem kell ide videó csak sok fénykép és esetleg egy-két videó, ha épp kéznél van. Szerintem a fontos az, ha tényleg végig is akarod csinálni akkor sok helyen kell járnod, sok helyzetben, a helyi nevezetességeket amik az utadon kísérnek észre kell venned. Ezekről a dolgokról részletesen be kell számolnod, sőt sokszor jó ha ezeket elmagyarázod, pl: egy szokás kialakulását, kedvenc ottani ételed elkészítését. A jelszavak a blog sikeréhez: bátorság, változatosság és mindig légy résen. :)
2013. márc. 5. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. Videó nem kell, én speciel azokat úgysem nézném meg. Szerintem akkor jó egy ilyen, ha jó az íráskészséged, érdekes fotókat tudsz készíteni, valóban érdekes dolgokba keveredsz, és nem az a legizgalmasabb dolog, hogy bemászott egy bogár a hálózsákodba, meg esetleg ha kicsit különleges szemmel nézed, vagy valaminek szakértője vagy, vagy valami célból mész, vagy valakihez utazol, és az odaútról van szó, de a lényeg az, hogy van valami értelme az egésznek.
2013. márc. 9. 19:41
 6/6 anonim válasza:

ha tényleg jó az íráskészséged és képeket meg akár videókat is csatolnál hozzá én 1000% h állandó olvasója lennék és osztanám is , de ahhoz az kell h érdekes és izgalmas legyen!

16/L

2013. ápr. 6. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!