Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elegem van. Teljesen kivagyok....

Elegem van. Teljesen kivagyok. Mit szóljak vissza?

Figyelt kérdés
Szóval az a bajom,hogy 14 vagyok mégcsak és a suliba vannak konfliktusaima nyolcadikosokkal. Két lány van akit utálok( az mindegy hogy miért a lényeg hogy összejöttem a volt pasijával mlg régebben aztán utána ő aztán megint én..:d) és azóta rám küld 2 gyereket az egyik nálam kisebb vagy 20 centivel viszont a mésik cigány és eléggé erős.. volt amikor majdnem megvert.. ( hozzá teszem régebben fogdozott is de azóta már nem) és ráküldtem a tesóm azóta nem szólt be de ma mindkettő be kiabálták az osztályterembe hogy kicsi a csöcösöm ..nagyon szarul esett. SOkszor elkap már a sírás.. hogy tehet egy erősebb valaki ilyet egy nála gyengébb lánnyal? Szemembe már nem is fiú. Elegem van már az életemből.. Egyébként 75/b-s a mellem.. szerintem a kormhoz képest nem kicsi..és átiratkozni már nem szeretnék másik suliba.. ti mit tennétek a helyembe?:((
2013. ápr. 4. 14:55
 1/6 A kérdező kommentje:
helyesírásomért bocsánat de nem látok a könnytől..
2013. ápr. 4. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kéne sírnod emiatt,mert tettlegesen nem bántottak csak az érzelmeidet sértették. A mellméreted kifogástalan és még nőni fog.Ha legközelebb beszólnak mondd nekik hogy a te méreteid még mindig felülmulják az ő parányi kisebbségi nemi szervükét amit nyugodtan verjenek a putriban pipázgató nagymamájuk ráncos valagába.Remélem ezzel segítettem !
2013. ápr. 4. 15:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Es a lanyokkal? Mert ok inditjak a lavinat
2013. ápr. 4. 17:08
 4/6 anonim válasza:
Hülye p*csák vagytok.Nehogymár azon akadj ki hogy aztmondta kicsi a melled te jó ég,ha van agyad használd és próbálj meg értelmesebb lenni náluk,bár lehet túl nagy kihívás ahogy nézem a szöveget
2013. ápr. 4. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó: amíg nem ismersz ne alkoss rólam véleményt szerintem meg.:) Igen siettem is és azért vannak helyesírási hibák de szerintem az ember hibázhat. Gratulálok!
2013. ápr. 4. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy még csak 14 éves vagy, de nem kezeled felnőttesen a problémát!

A 2 srác nem téged, hanem magukat minősítik. Aki másokkal foglalkozik, az magára nem figyel - ergo ők se lehetnek olyan hű, de menők.

A pasizással talán várhattál volna középiskoláig, mert általánosban igencsak sok a konfliktus belőle, nem ez az első eset, amit olvastam.

2013. ápr. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!