Milyen japánban a közösség és az emberek természete?
Figyelt kérdés
én kiszeretnék egyszer menni japánban de hallok róla rosszat és jót is. páran mondták már h a japánok nagyon elzárkózottak a külföldiek felé és nem éppen barátságosak. de van aki az ellentettjét mondja. Most akkor nem tudom h mi van#közösség #japán. természet
2013. ápr. 4. 14:46
1/8 anonim válasza:
Ez CSAK rajtad függ. Ha te eleve úgy állsz hozzájuk, hogy úgyis barátságtalanok egy külföldivel, akkor azokis lesznek. Ha mindenkivel nyitott vagy és mosolyogsz rájuk, ők sem fognak máshogy hozzád állni :)
2/8 anonim válasza:
Még azt hozzátenném, hogy én is így állok hozzájuk és kivétel nélkül mindenki elképesztően kedves és aranyos velem.
3/8 A kérdező kommentje:
japánban élsz?
2013. ápr. 4. 17:46
4/8 anonim válasza:
Sajnos nem, de elhiheted, hogy így van. Netről ismerek sok japánt.
5/8 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? milyen oldalon szoktál velük beszélni?
2013. ápr. 4. 17:52
6/8 anonim válasza:
16
Általában itt [link] ismerkedek meg velük, utána skypeon tartjuk a kapcsolatot.
7/8 A kérdező kommentje:
én 14 vagyok ,gondolom lány vagy :) és itt tudok keresni embereket és beszélni velük? kb annyi idősekeket is mint én?
2013. ápr. 4. 17:57
8/8 anonim válasza:
Igen lány vagyok. Persze, tudsz keresni, bár az oldal első számú célja nem ez :) Hát én nem nagyon találkoztam még 14-15 évesekkel(bár ez érthető, mert nagyon elfoglaltak az iskolával), a legtöbben 20 körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!