Te mit viszel haza a munkahelyedről?
Figyelt kérdés
A múltkor ezzel a kérdéssel fogadott egyik csoporttársam a fősulin. Mindketten levelezősek vagyunk és mellette dolgozunk. :D Meglepődtem a kérdésén, mert nem szokásom hazavinni semmit az irodából, meg most mégis onnan mit vinnék haza? A tűzőgépet? :D2013. ápr. 4. 13:55
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2013. ápr. 7. 09:07
13/17 anonim válasza:
Én pont ellenkezően jártam, mivel nem volt gumikesztyű sem (sok minden más mellett) a kórházban, amivel dolgozzak, én vásároltam a sajátomat, és vittem el mindig, mikor dolgoztam (egy doboz 2500 forint). Emellett vittem saját tűzőgépet, lukasztógépet is, mert azt is ellopták a kollégák. Emellett a többiek fertőtlenítőszereket is vittek haza liter számra, gyógyszert. Ami volt, bármit. Volt olyan eset, mikor beteg holmija vagy pénze is eltűnt, soha nem derült ki, hogy ki volt. Egymástól is ment a lopás, ezek sem derültek ki soha. Egyszer ott hagytam a pulcsim, következő alkalommal azt is lenyúlták. Soha semmi nem derült ki.
Ez egy átlagos magyar kórház, és gyűlölöm, hogy ilyen. Fel is mondtam.
14/17 anonim válasza:
Most voltak selejtezések. A laptopoktól kezdve, a tollakon át mindent elvittünk.
15/17 anonim válasza:
nálunk mindent elvisznek, ami mozdítható. Pl. poharakat, evőeszközöket is a konyhából. Ami oda vezetett, hogy amikor a cég megunta, nem vett többet.
16/17 anonim válasza:
Egy kisebb maszeknál vagyok egy hegesztő műhelyben. Hazavittem egyszer a főnök téligumi szettjét is.
17/17 anonim válasza:
Nálunk inkább bevinni szokás dolgokat, mert a cég vagy nem ad, vagy csak a legócskábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!