Házibuli szervezés?
Figyelt kérdés
Szerveznék egy házibulit, de elég lenne ha én állnám a kaját meg a cuccokat, és azt mondanám piát hozzanak? (mármint innivalók, sör, bor, gyümölcslé pálesz van :D)Bunkóság lenne? 1-2 litert ha mindenki hozna az doszt elég vna egy estére.2013. ápr. 3. 23:00
1/2 anonim válasza:
Mi ebben a bunkóság? Ez így természetes. Házibuliba nem szokás üres kézzel menni. Nálunk gyakran van a baráti körben házibuli, és mindig mindenki viszi inni is, enni is.
2/2 anonim válasza:
Nem bunkóság, sőt én ahogy tapasztaltam az a ritka, hogy egy valaki állja csak a buli költségeit.
Mi is mindig úgy csináltuk, hogy többen (értsd 9-10 vagy még több) szerveztük az egészet.
hely, kaja, pia, poharak, zenei cuccok, zöld cuccok...
Aki meg még akart jönni vagy hozni valakit annak hoznia kellett még piát.
Persze azt is megértettük ha valakinek épp nem volt zséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!