Másnak is ilyen nehéz a szervezés? Hogy lehet könnyebbé tenni?
Szervezek valamit, ami augusztus elején lesz (egy napos), és holnapig pontos létszám kellene és minimum 10.
De az emberek nem hajlandóak válaszolni - tisztelet a kivételnek -, mintha a falnak írnék Facebook-on. (Fent vannak, mert lájkolgatnak, játékmeghívót küldenek egyébként)
Amiért nem válaszolnak, kérdeznem kell őket, mert nem vagyok gondolatolvasó. Ráadásul az időpont is változott, először azért mert nem válaszoltak (érdekli őket, mert legeslegelőször lelkesedtek), aztán mikor nagy nehezen kihúztam belőlük a választ, és meglettünk 10-en, akkor meg zárva tart ahova mennénk.
Tehát ez a harmadik időpont, nyilván őket is fárasztom már... De ha nem válaszolnak, muszáj kérdezni.
Lehetne ezen "könnyíteni"?
Jövőre nézve: min változtassak?
Nagyon nem tudok segíteni, de együttérzek veled, és szerintem ez a "normális" állapot sajnos. Én külföldön dolgoztam egy ilyen belső koordinációs, szervező munkakörben, és ugyanezzel küzdöttem mindig. Hiába írtam az udvarias köremaileket, hiába küldtem udvarias emlékeztetőket, hiába adtam határidőket, hiába fenyegettem, stb. 10 emberből általában max 1-3 reagált a megkereséseimre. A többieket néha személyesen próbáltam körbejárkálni, hogy nyilatkozzanak, de többnyire nem találtam őket a helyükön, meg ez így amúgy se volt megoldható 30-40, gyakran távoli épületrészekben levő ember esetében. Nem tudom, mi lett volna a jobb módszer, én minden esetre belebuktam, és tudomásul vettem, hogy ilyenek az emberek.
Te se nagyon tudsz mást csinálni, zárt le az ügyet annyi adattal, amennyi rendlkezésre áll. Ha így nem lehet megtartani a rendezvényt, akkor ne legyen, ha meg lehet, akkor legyen kisebb létszámmal.
Ha nem lesz meg a 10-es létszám, akkor másokkal együtt kell és az új időpontot jelent, magyarul kezdődik elölről az egész.
Személyesen is kérdeztem, telefonon is, figyelmeztetek is.
Az a baj, hogy ez a valami érdekli az emberek egy részét, de csak úgy, ha elviszik őket, és megmutatják. Tehát szívesen részt vesznek, de onnantól, hogy energiát kell belefektetni, végiggondolni, hogy ráérnek-e, akarnak-e, onnantól már nem fontos nekik.
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy ilyenek az emberek. Az osztályban is mindig így volt, mikor pénzt kellett befizetni, papírokat összeszedni, valamiről dönteni, hogy túlnyúltunk akár hetekkel a határidőn.
És más közösségekben is így van, hogy adott programot például három évvel az első felvetés után tudunk csak lebonyolítani...
De most itt elhatároztam, hogy mindenképp szeretném, engem érdekel is nagyon, úgyhogy rosszul esik a hozzáállásuk.
Azt sem árt figyelembe venni, hogy ez a nyaralások ideje, nem sokan érnek rá ilyenkor ( vagy nem akarnak), stb.A rendezvény célja, tartalma szempontjából sem mindegy hogy az mennyire aktuális/időszerű ilyenkor.
Én is jártam így, hogy nem jól választottam időpontot,így a legelsőre 3(!) fő jött el a 20-ból ( akik egyébként visszajeleztek hogy jönnek), a másodiknál viszont azt hittem, nem is lesz elég a hely .
Mi iskolások vagyunk. Csak hétköznap lehet menni az adott helyre, és ugyan nyáron is családi nyaralások, táborok vannak, de iskolaszünetekben is vannak családlátogatások, bulik, stb. Ráadásul fele egyetemista, fele OKJ-n van, fele gimiben, egybe se esnek a szünetek.
Így hát mikor? :)
Nincs...
Egyébként ez nem rendezvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!