Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mikor sokallanátok valakine...

Ti mikor sokallanátok valakinek az írogatását chaten, vagy privát üzenetben?

Figyelt kérdés

Privát üzenetben egy internetes ismerősét (pl. itt vagy valami fórumoldalon ahol lehet privátot küldeni), meg mondjuk facebook chaten egy élőbeli ismerősét.

Mikor lenne számotokra túl sok, hogy írogat (nem bunkó)?

2013. ápr. 3. 17:49
 1/4 SzilKa ***** válasza:
Amikor epphogy csak fellepek es egybol rogton ir. Van ilyen ismerosom... Szeretek vele beszelgetni, de neha ugy erzem, mar sok, hogy MINDIG ir :)
2013. ápr. 3. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Már akkor, ha felmerül a gondolat bennem, hogy kissé zavaró, hogy sokat ír.
2013. ápr. 3. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor már azt érzem amikor meglátod, hogy ő írt, hogy

"Jaj, de jó, végre!" hanem azt, hogy "A pi..ába, már megint itt van" akkor azt bizony már sok. :)

Tudod, amikor már fáraszt és inkább maradok inkognitóban, láthatatlan, csak vele ne kelljen megint beszélni.

2013. ápr. 3. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor rám ír, "beszélgetés" címszóval szinte azután, hogy felléptem (nekem is volt ilyen ismerősöm) és csak a hülyeségeivel traktál. Majd szinte érezni lehet, hogy a beszélgetés percek alatt leül, és én érzem már kínosnak, hogy nem tudok mit írni, válaszolni neki. Mert ő abszolút nem erőlteti a beszélgetés fenntartását, de minden egyes alkalommal kezdeményezi azt! :D
2013. ápr. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!