Miért haragszanak meg privát üzenetben sokan rám?
Egyszer valaki itt azt írta ki egy kérdésre válaszul:
azért takartatja el itt a nevét, mert van, amikor pl. 18/L-nek, máskor 36/F-nek adja ki magát, egyszer gazdagnak, máskor szegénynek, stb. stb. és nem akarja hogy ráismerjenek.
Ha privátban beszélgetsz valakivel, ezt nem teheted meg, ott vagy őszinte vagy a másikhoz, vagy gyorsan lebuksz.
Másrészt, mivel a legtöbb ember saját magából indul ki, nem lehet abban biztos, hogy az a másik, akivel priviben társalog, valójában milyen ember, mit árul el magáról ami igaz, és mi az, amit kozmetikáz.
Másrészt: pár évvel ezelőtt én is egészen privi (saját e-mailes, telefonos) kapcsolatba kerültem valakivel, aki csak kb. 80 km-re laktunk egymáshoz. Két év alatt nem tudtunk összehozni egy személyes találkozást, hogy az arcunkat is megmutassuk a másiknak.
Akkor viszont mi értelme van az egésznek?
Mert az emberek többsége nem azért jár föl, hogy ismerkedjen. Én sem. Nem is szeretem, ha privátban írnak.
Akkor szoktam visszaírni, ha esetleg bővebben érdeklődnek egy válaszom iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!