Csak nekem ilyen fontos a barátság?
Világ életemben kapálóztam, hogy igaz barátságokra tegyek szert mégsem sikerült. Voltak barátnőim, de valamiért mindig megszakadt a kapcsolat, a legjobb gyerekkori barátnőmmel való barátságomnak vége lett banális indok miatt és nem miattam, azóta folyamatosan próbálok barátságokra szert tenni, de nem sikerül.
30 éves nő vagyok. Nekem mindig is fontosabb volt a barátság, mint pl. a párkapcsolat. De valahogy úgy érzem, hogy egy idő után lepattintanak, pedig nem vagyok se panaszkodós, se idegesítő. Az igaz, hogy nehezen barátkozom és zárkózott vagyok, de tudom magamról, hogy ha valaki lehetőséget adna egy igaz barátra lelne a személyemben. (persze nem akarok én sem akárkivel barátkozni). 30 éve nő vagyok. Szerintetek szánalmas? Mások számára miért nem ennyire fontos egy barátság? Mindenkinek fontosabb a munka, a párja stb. Tudom, hogy ebben a korban már a család fontosabb, de a barátság is nagyon értékes tud lenni. Vannak mások is, akik így gondolják?
Én is pontosan így vagyok evvel,voltak barátnőim,de majdnem mindegyik kétszínű,
volt egy jó barátnőm,azt hittem mindig barátnők leszünk,de nem így lett,most még köszönni sem köszönök neki.
Nagyon nehéz barátokat szerezni...
Én pedig a 3. és Pest megye nyugati oldalán lakom, Velencei tó felé félúton Budapesttől.
Én is beírtam már a keresőbe magányosok oldalától kezdve mindenféle hasonlót, de nem jutottam semmire.
Itt a faluban/községben semmi kikapcsolódás nincs, bármit akarok be kéne menni Pestre vonattal. De most egyedül álljak neki moziba menni, vagy múzeumba, vagy bárhova?
Persze, ha otthon ül az ember, akkor tényleg történik semmi, de szerintem annak az esélye is igen csekély, hogy bárki "megfelelővel" összeakadok útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!