Sos! Megbukok tesiből?
Fél évig fel voltam mentve tesi alól a térdem miatt,látszott a tanáron,hogy nem tetszik neki, de tényleg gond volt vele. Most egy hónapja kezdtem el tesizni,mindig átöltözök,nem kell rámszólni,csinálom a feladatot. Eddig két egyesem van: röpi alkarérintés- 14-től lett volna kettes,nekem 11 lett, és röpi kosárérintés nekem 11 lett,és 14-től lett volna kettes.Ezután jön majd a magasugrás azthiszem 85 centitől kettes. Na, az a baj,hogy már 60 centit is lerugok. Próbálkozok,gyakorlok,de nem megy. Borítékolhatom,hogy egyes lesz. Futással összeszedek majd egy ötöst,az az egyetlen,amiben jó vagyok,de még így is egyes. Minden tantárgyból 4-es 5-ös vagyok, nem vagyok kövér sem,sportos alkatú vagyok, szabadidőmben futok,kajakozok,de egyszerűen tesiórán nagyon béna vagyok.
Mit csináljak?? :S SOS.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!