Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utáltak meg egy hét alatt?

Miért utáltak meg egy hét alatt?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm felvetette, hogy találkoznunk kéne + pár haver. Úgy volt, hogy csütörtökön találkozunk. Aztán az eset előtt 5 nappal az ismerősöm mindenhonnan letiltott és mindenféle kamu indokot talált ki, hogy ne menjünk.

Mit tettem vajon, hogy 1 hét alatt megutált?

2013. márc. 31. 07:42
 1/4 anonim válasza:

Veszekedtetek, volt feszültség köztetek?

Menő csajnak vagy lúzernek tart (szerinted)?

... és még sok kérdésem lenne, de szerintem csak úgy megunt téged vagy talált új barátnőt.

Velem is történt ilyen megértelek. Majd beszélhetünk privátban! ;D

2013. ápr. 1. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem veszekedtünk és nem is volt feszültség. Régebbről ismerem ritkán szoktunk találkozni. Én nem vagyok lány, hanem ő de ez szerintem irreleváns a téma szempontjából mert csak haverok vagyunk (illetve most már csak voltunk).
2013. ápr. 1. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos fulest kapott hogy tetszik neked vagy mas pletykat es inkabb le is tagadja az ismeretsegeteket csak nehogy latnia kelljen teged.
2013. ápr. 18. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez ilyen női kombinálás. Kicsit vicces mondjuk. Sokan túl sokat képzelnek magukról csak azért mert nők.
2013. ápr. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!