Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit árul el ez a...

Szerintetek mit árul el ez a fajta viselkedés (testbeszéd)? Én csinálhattam valami rosszat, hogy ennyire kerüli a tekintetemet?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, akin észrevettem, hogy még csak véletlenül sem néz felém az órákon, sokszor akkor sem, ha köszönök neki vagy beszélgetek vele. Már megszoktam, hogy amikor beszélgetek valakivel tartom a szemkontaktust is, és nagyon idegesít, hogy nem tud/nem akar rám nézni. És csak az utóbbi időben kezdett el így látványosan átnézni a fejem fölött.

Azt olvastam, ha valakinek nem néznek a szemébe, az jót nem igazán jelenthet. Eddig elég jóban voltunk, rendes, érdeklődő volt velem szemben. Valami rosszat tettem? Szerintetek ez miért lehet?

2013. márc. 29. 21:50
 1/6 anonim válasza:
Ismerős szitu. Én is így vagyok egy tanárommal, csak mert nem mentem el egy versenyre, amire szerette volna, hogy menjek.
2013. márc. 30. 22:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, én meg néhány hete ponthogy dobogós lettem egy tanulmányi versenyen. Tehát ez nem lehet a probléma, màs verseny meg nem volt, az órákra is tisztességesen tanulok, továbbá rendesen viselkedek az óráin is. Ezért nem értem, mi lehet a baj :(
2013. márc. 31. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem meg pont az a bajom h beleméllyeszti a szemembe, szinte a lelkembe azt az átható pillantását. egyszerre imádom és szomorít el. mert tudom miért csinálja.
2013. márc. 31. 20:15
 4/6 anonim válasza:
Én is rendesen viselkedek az óráin, meg tanulok is mindig, ráadásul a kedvenc tantárgyam amit tanít, szóval....kicsit bánt, hogy ilyen :(. Mert én tökre szeretem őt meg minden, és még csak véletlenül se lennék vele tiszteletlen soha!
2013. márc. 31. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném, hogy áthatòan nézzen, túlságosan belém mélyessze a tekintetét... csak elég rossz, hogy ennyire keresztül néz rajtam. Pedig semmi olyat nem csináltam :(
2013. ápr. 1. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

3.vagyok :)

nem vagy olyan viszonyba vele h meg tudd kérdezni tőle személyesen?

2013. ápr. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!