Miért van még mindig ilyen sok antiszociális ember, akik nem tudnak alkalmazkodni a társadalomhoz, és állandóan különcködni akarnak a beteges ideológiáikkal?
Akikről írsz, az agyontetovált, feltűnési viszketegségben lévőkről, az valahol jogos, valahol meg nem.
1. Én is kinézem őket.
2. De veled ellentétben én nem foglalkozom velük.
3. Ahogy írták, mind különbözőek vagyunk. Van akik az átlagtól kicsit különböznek, van akik jobban, és van akik meg piszkosul, és akár majmot is csinálnak magukból, csak észrevegyék őket. Ha viszont nem lennének olyanok, mint te is, aki észreveszed őket, akkor egyszerűen eltűnnének.
Dehogy mi számít extravaganciának az koronként változó. Volt, hogy a fiúk elkezdtek hosszú hajat hordani, mint a lányok. Eleinte piszkosul megbélyegezték őket, aztán egyre többen lettek, ma már teljesen hétköznapi. Ugyanez volt a piercing-el is. Eleinte csak az extrém feltűnési viszketegségben szenvedők raktak be a szemöldökükbe, orrukba karikát, és rendesen ki is voltak nézve. Egyre többen követték őket, mára már ez is majdhogynem hétköznapi. A diszkrétebb, kisebb piercingek szinte teljesen elfogadottak, alig van munkahely, ahol ez hátránnyal jár.
Az, hogy különbözőek vagyunk, teljesen rendben van. A feltűnési viszketegek tapossák ki az új utakat, amit majd a többség vagy követ vagy nem, de rájuk is szükség van, így teljes a társadalom. Neked mivel lenne jobb, ha ők nem lennének? Miért lenne jó az, ha még ma is matyóhímzésben járkálnának az emberek? A világ változik, és mindig attól változik, hogy egyes emberek különbözni akarnak másoktól, más emberek meg pont ugyanolyanok akarnak lenni, mint azok akik különbözni akarnak. Érdekes egy paradoxon ez, de jól van ahogy van, egyszereűen csak el kell fogadni a többieket, akit meg nem tudsz, azt is békén kell legalább hagyni, ennyi. (Nincs hosszú hajam, nincs piercingem, nincs tetkóm)
Ehhez kapcsolódik egyik kedvenc filmemből egy idézet (Bryan élete):
" Brian az áldást kérő tömegnek:
Bryan: Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!
A tömeg: Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
Brian: Ti mind különbözőek vagytok!
A tömeg: Igen, mi mind különbözőek vagyunk!
Egy ember a tömegből: Én nem!
A tömeg lesziszegi."
"Visszatérve a robbantáshoz (terroristákhoz): szélsőségesek csinálják, mégis mindenkit annak bélyegeznek, aki nem hódol a nagy nyugat előtt."
Nagyon jó fedőszöveg, támogasd a gyilkosokat te is, hívd be az arab barátaidat meg még több ronáldínyót ebbe az országba. A nyugat vezeti évezredek óta az összes primitív kultúrát. Ennyit a leáldozásról...
"*Az pedig a munkaadót minősíti, ha ez alapján ítél meg valakit és nem a teljesítménye (érdemei) után. Bár nem kell meglepődni, hiszen a felszínesség és egoizmus. "
Húha, nagy bosszút álltál, büszkén fogsz éhenhalni... :D
"Viszont a jó oldala ennek: az extrém külső természetes védelem a retardáltak ellen. "
Hát persze, nem azt röhögik ki meg verik össze aki emós meg anyacsavar lóg a fejéből, hanem azt, aki normálisan fel tud öltözni öltönybe. Ne nevettess.
"Ha viszont nem lennének olyanok, mint te is, aki észreveszed őket, akkor egyszerűen eltűnnének. "
Nem kell ezt külön figyelni, én csak azt veszem észre, hogy ide járnak nyafogni, meg ilyeneket kérdeznek, tőlem, hogy neked hogy van ennyi jó csaj ismerősöd... Ha el mondom nekik hogy talán normálisan kéne kinézni, akkor meg megsértődnek.
Engem aztán nem érdekel, de ne sírjon nekem, ha szemberöhögöm az utcán, mert úgy néz ki mint egy bohóc.
"Miért lenne jó az, ha még ma is matyóhímzésben járkálnának az emberek?"
Nem kell matyóhímzés, de még mindig normálisabban néztek ki azok a rakott szoknyás lányok, mint a mai félmeztelen bőrszerkós kiborg lédik, akikben több a vas meg a plasztika mint a hús...
"félmeztelen bőrszerkós kiborg lédik, akikben több a vas meg a plasztika mint a hús"
Hol laksz te, hogy ilyenek szaladgálnak arra tömegével? Vagy ha mégsem ez a jellemző, akkor miért ezt veszed észre a normális többség helyett?
"Hol laksz te, hogy ilyenek szaladgálnak arra tömegével? Vagy ha mégsem ez a jellemző, akkor miért ezt veszed észre a normális többség helyett?"
Neked szelektív a látásod? :D Egy nagy fekete "cenzúrázva" kocka lebeg ott akik nem normálisak? Ki mondta hogy itt mindenki olyan? Biztos te is valami csodalény vagy, azért magyarázol félre. Az ember jobb esetben nem valami "helyett" vesz észre dolgokat.
Te figyelj már, az hogy valaki sz@rul néz ki az nem azt jelenti, hogy antiszociális. Nem hiszem, hogy sok piercinges punk akar itt öngyilkos lenni már nem azért. :-D
Te mostan itt összemosol dolgokat.
A te szelektív látásod meg a második mondatot takarja ki, ami a lényeges, az első csak ironikus.
Az amúgy szerintem is vicces, ha valaki extrém külsővel jelenik meg az utcán, aztán meg van sértődve, hogy megbámulják.....:) Ő ugye "önmagát adja", de én ne legyek őszinte, tegyek úgy mintha nem lepődnék meg.
Az sem lenne ám jó, ha mindenki egyforma lenne. A különcök színesítik a világot, sokszor bosszantó módon, de olykor kellemesen vagy szórakoztatóan. Sőt egy kis adag különc mindenkiben ott van. Neked nincsenek néha másokat bosszantó dolgaid?
"Te figyelj már, az hogy valaki sz@rul néz ki az nem azt jelenti, hogy antiszociális. Nem hiszem, hogy sok piercinges punk akar itt öngyilkos lenni már nem azért. :-D"
Jó, nem punk volt a srác, hanem emo, de pl volt már olyan is, hogy belém kötött egy punk, hogy ne bámuljam, pedig csak kb 2-3 mpig néztem a fejét. Na ehhez mit szólsz? Te örülnél neki ha pl a barátnődet megfenyegetné egy csapat ilyen agyament, mert ránézett?
"Neked nincsenek néha másokat bosszantó dolgaid?"
Én pl szólni szoktam másoknak, ha nem ismerik az illemszabályokat, tirpák módon viselkednek és persze a sok antiszociálisnak ez nem tetszik, de ez nem hiszem, hogy ugyanaz...
Olyan gyönyörű választ akartam akartam írni arra a sok hülyeségre, amit itt összezagyválsz, de ha előttem majdnem 20 válaszoló nem tudott meggyőzni, hogy te nem vagy normális, akkor én sem foglak tudni.
(Erre pedig: "Jaj de egyedi vagy, és te mitől vagy annyira más mint a többiek? És ettől jobbnak képzeled magad? Mindenki tudja, hogy azok az élőlények, akik nem alkalmazkodnak a környezetükhöz, kihalnak. Nem lehet mindig csak az amit te akarsz" csak annyit írnék, hogy 1, igen, egyedi vagyok, abban vagyok más a többiektől, hogy nem fogadom el azt amit elém tesznek, hanem merek gondolkozni, veled ellentétben. 2, Egy szóval nem mondtam, hogy ettől jobbnak képzelem magam, vagy hogy jobb vagyok. DE! én el tudok fogadni másokat olyannak, amilyenek, akár emók, akár agyontetováltak, akár olyan s.gghülyék, mint ...hmm, nem is tudom ki. 3, Szerintem - ó bocs, lehet, hogy te ezt a szót nem ismered, inkább "a te fajtád" fog kihalni, de ezt hadjuk is, hiszen ez már az én véleményem, neked meg olyanod úgysincs.)
És egy jótanács: mielőtt felrobbannál, üsd fel a telefonkönyvet és hívj fel egy konzervatív pszichiátert, akivel qrva jól el tudsz majd beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!