Mit tudok tenni ha van pár bunkó a lépcsőházban? Nem tudom, kik ők és hol laknak, de már többször is láttam őket, és valami törvényes módon kellene megoldani.
Szóval arról van szó, hogy több embert is láttam már, hogy cigizik a liftben, lépcsőházban, meg nyitva hagyják/tarják a bejárati meg a liftajtókat. Mostanában még házalós ügynökök is bejárkálnak, meg reklámújságosok, pedig már magánbirtoksértéssel is fenyegették (csak) őket.
Arra is kell számítanom, hogy az illetők bosszút fognak állni, mert már szóvátettem nekik, de mintha a falnak beszélnék, még nekik áll feljebb. Néha még este 8 után is zajongnak a lépcsőházban.
Ez nem 1 ember, sok külön eset, de kezd elegem lenni, hogy itt lassan már mindenki idióta.
A szomorú része, hogy a házfelügyelő is egy flegma, lusta alak, akivel már volt problémám, még néha ő is cigizik a lépcsőházban, meg kötekedik, szóval rá nem számíthatok...
Egyáltalán foglalkozik ilyenekkel a rendőrség, vagy megvárják, amíg vér folyik? (természetesen akkor is kell védeni a bűnözőket). Volt olyan, aki nem csak cigivel meg sörrel szállt be a liftbe, de drogot akartak eladni nekem. Ugyanezek az emberek firkálták össze a házat is(horogkereszttel) de semmi se történt.
Szóval elég hosszú a lista, mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerűbb lenne elköltözni? (amire nincs pénzem) Mert a pereskedés is sok pénz, főleg ha elvesztem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!