Észrevettétek már, hogy többször számoljátok el magatokat vásárlás közben?
Persze, én sem tudom az összes árat fejben tartani, és összeadni :)
Számításaim elég gyakran tévesek...
Évek óta cetlivel megyek vásárolni, és csak azokat "akarom" megvenni (a legtöbb esetben sikerül is), amik a cetlire írva van. Kb. tudom, hogy mennyit fogok fizetni. A pénztárcámban pedig leginkább van pluszban pár ezer Ft, ha mégis belefutok valami akciósba, akkor ne a pénzhiány legyen a gond.
Ha akciós nincs, és mégis többet fizettem, mint terveztem, akkor viszont erősen megjegyzem, hogy ott minek ment fel az ára. Szabad időmben elkezdem keresni, hogy azt hol tudom legközelebb megvenni, olcsóbban!
3-as vagyok!
Leginkább ugyanabban az üzletben vásárolok, az eladók, pénztárosok ismernek. Ha már azzal megyek a pénztárhoz, hogy "úgy számoljon, hogy csak x összeget fizetek!" akkor először kisgéppel összeadják, és ha mégis beszorulnék, akkor még van lehetőségem 1-2 cuccot kiemelni a kosárból. Egyébként pedig csak jót nevetünk rajta, hiszen nem rajtuk múlik! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!