Vásárlás a neten?
Figyelt kérdés
már sok barátnőmtől hallottam hogy interneten rendelt ruhákat ami vadi uj de olcsobb valamennyivel miN a boltokban..átkuldtek nekem hogy honnan tudnek rendelni es szerintuk is nagyon megbizható...megnéztem es ki is neztem par cuccot mivel nekem eleg unalmas es regi cuccaim vannak..penzem lenne hogy megvegyem de anyukam es apukam ha.megtudna h neten rendelek nagyon duhosek lennenek..valaki nem tudna valamit hogy hogyan vehetnem ra oket hogy rendelhessek legalabb eloszor egy kissebb osszegben es ha megbizhato akkor tobb ruhat is? please help me!2012. aug. 31. 00:42
1/5 anonim 

válasza:

De miért kell nekik tudni róla, ha van rá pénzed? Rendeld meg és kész. Mondjuk ha az e-bay-ről akarsz rendelni, ahhoz saját paypal kell. Nem tudom milyen oldalt ajánlottak, de a legtöbbhöz kell bankszámla és online kell pénzt utalni. A kérdésedből ítélve te még ilyennel nem rendelkezel.
2/5 anonim 

válasza:

Nem kell mindegyikhez egyből online fizetni, én sok esetben akkor fizettem mikor kihozták a csomagot. Ha van rá pénzed és nem kell rendelésnél fizetni akkor nem kell tudjanak róla a szüleid.... ha viszont bankkártya, paypall vagy hitelkártya kell akkor azt hanyagold... már csak azért is mert sok olyan oldal van ami elkéri a kártyaszámot és visszaél vele.
3/5 anonim 

válasza:

én is szoktam:) Te honnan szoktál ha nem titok?:D nekem is kellene pár új cuccos. A lényeg: Úgy fizess hogy amikor hozza a postás,akkor fizetsz. és több oldalon is vissza veszik a ruhát ha kicsi:)
4/5 anonim 

válasza:

Szólj a barátnődnek, hogy rendelje meg, fizesd ki neki, otthon meg mutasd be, hogy mit vettél a plázában.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D hát a barátnőm facebookon a Filctollgirl-től rendelt egy amerikás pulóvert és neki meg is érkezett nem olyan durva áron mint pl a new yorkerben:D
2012. szept. 4. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!