Mit csináljak a barátnőmmel? Iszik, drogozik.
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja mióta megismerkedett egy gyerekkel teljesen megváltozott. Régen szóba se állt volna ilyen alakkal,nemhogy még a többi.Sosem cigizett,ivott vagy füvezett. Most elkezdte mind a hármat,van hogy iskola után elmennek valahova,és a füves cigit szívják,vagy isznak. A kedvéért ellóg iskolából, ki tudja mit csinál még. A srác mellette még több csajt is hülyít. Próbáltam vele beszélni többször is,felnyitni a szemét,hogy ezen az emberen nincs mit szeretni,és hogy naiv, de azt mondta,hogy úgy sem értem meg, mit vagyok befeszülve,meg hogy az ő dolga ne szóljak bele, már nem is beszélünk. A szülei gondolom nem tudják,ha a fiúhoz megy kitalál mindenfélét,hogy iskolai program... stb. Mit csináljak? Kérlek segítsetek!2013. márc. 27. 20:53
11/14 Monster5 válasza:
Ismerek egy ilyet aki 14 éves cigizik meg a többi...
régen mindenki vele barátkozott és akkor normális volt
most meg cigizik és drogozik és csak az iskola r*bancaival haverkodik és kiközösítették a többiek.
ezek láttán azt mondom hagyd a francba egyszer úgyis megtalálod az igazit...ilyet már nem lehet visszaszoktatni a régi kerékvágásba
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem beszélek az apjával. Nem érdekel már az sem,ha megharagszik, de nem maradhat így. Nem fogom otthagyni sem,erre ne kérjetek,mert ez nem ő, kitudja mi van még vele, miért csinálja.
2013. márc. 27. 21:33
13/14 Monster5 válasza:
lest ki hogy hova járnak cigizni és szólj a szüleinek hogy menjenek oda hogy nézzék meg mit művel és majd tanul belőle
14/14 anonim válasza:
Hagyd, csak akkor tanul a hibájából ha saját maga tapasztalja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!