Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen lakótárssal? (nem találtam a megfelelő kategóriát)

Figyelt kérdés
Hárman lakunk egy lakásban, mindenkinek van külön szobája. Ketten takarítunk, a harmadik szinte semmit nem csinál, de ő meg azt hazudozza a gazdának, hogy mindent ő csinál. A gazda se valami jófej, de hagyjuk ezt most. Az egyik lány, akivel jóban voltunk, mindig kiakad valamin. Ma pl. az volt, hogy irtam neki, hogy kitakaritottam a fürdőt tegnap este(ma meg már úton voltam hazafelé amikor irtam az sms-t), erre kérdezi, hogy de miért irom én ezt most neki? Mondom neki, hát azért, hogy te legyél a tanúm, hogy kitakaritottam. Persze, ezt a tanú-dolgot poénból irtam, de most mit lehet erre irni? Erre kiakadt, hogy mit irogatok én neki ilyeneket meg hogy ő nem akar senkinek a tanúja se lenni, meg elege van, hogy mindenki mindent neki mond, beszéljük mi meg a másik lánnyal, amit akarunk. Erre mondom neki, hát álljon már le, ember, nem akarok én a másiknak semmit mondani. Főleg azok után nem, hogy hazudozott a gazdának, többek között rólam is. Ja, és persze neki hisznek, mert ő a rokonuk. Rajta vagyok a költözésen, de eddig semmit se találtam, ami jó lenne(jobban mondva inkább megfizethető). És most egy sima sms-en igy kibukik.. nem értem, nagyon éretlen viselkedés. Egy ideig jól megvagyunk, aztán behülyül.
2013. márc. 27. 14:20
 1/10 anonim válasza:
azzal a féllel beszélj, aki semmit nem csinál és hazudozik. a másik lánynak elhiszem, hogy elege van az egészből, elvégre neked is eleged van, én is simán hisztirohamot tudnék kapni ha még akkor se tudnék elmenekülni az együtt lakós dolgok elől és szerezni pár perc nyugodalmat, amikor épp utazom haza... :P szóval beszélj az első lánnyal akármilyen kellemetlen is, másképp nem megy. ha pedig továbbra se működik és feszült marad a légkör, akkor hasta la vista baby!
2013. márc. 27. 14:30
 2/10 (g)brigi válasza:
A képébe kell röhögni és hozzászokni, hogy ilyenek az emberek, ez a világ (és ez még semmi).
2013. márc. 27. 14:32
 3/10 anonim válasza:
14:29, teljes mértékben egyetértek. :D egyébként nem tudom hány éves vagy, de szerintem elég érett ahhoz, hogy egyedül megtanuld kezelni a konfliktusokat és problémákat. elárulom, hogy csak kommunikálni kell hozzá! ;)
2013. márc. 27. 14:32
 4/10 A kérdező kommentje:
23 leszek. Ő 21 éves, de sokkal éretlenebb. Beszéltünk már szemtől-szembe is a harmadikkal. Semmi értelme nem volt. Szerinte nem is érdemes takaritani, mert úgyis koszos lesz. Aztán megint csak az marad, h megcsináljuk mi ketten, ha nem akarunk koszban lakni.... a gazda szerint meg igy is kosz van-pedig nincs.
2013. márc. 27. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is csak fogom a fejem, hogy most ilyenekből minek problémát csinálni....
2013. márc. 27. 14:38
 6/10 anonim válasza:
furcsa, de én is ismerek olyat, aki sosem takarít, mert őt állítólag nem zavarja a kosz. két lehetőséged van: vagy lakótársat/lakást váltasz, vagy elfogadod őt olyannak, amilyen és takarítasz tovább. én az utóbbit választottam, alkalmazkodni is tudni kell.. ha egyszer férjed lesz, ő se biztos, hogy a porszívó mellett fogja tölteni mindennapjait, nem is baj, ha előre "felkészülsz"... ;)
2013. márc. 27. 14:48
 7/10 A kérdező kommentje:
hat az en ferjem biztos h nem lesz egy lusta dög, mert olyanhoz hozzá se megyek. senki cselédje nem leszek. éppen most találtam egy másik lakást, már csak lakótársat kell találni:)
2013. márc. 27. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a lustát leitatnám kegyetlenül, és éjjel leborotválnám a szemöldökét, de kedvességből visszarajzolnám olcsó cipőkrémmel, szép vastagon, nehogy azt higgye, sajnálom tőle. Persze csak ha szokott reggel arcot mosni.
2013. márc. 27. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:

szia!

én tavaly voltam ilyen helyzetben, lakótársam egész nap gépezett,hazudozott, nem végezte el a feladatát, többi lakótárs mindig engem tolt le, mert a lusta szobatársam még beszélni sem volt képes, végül elköltöztem

2013. ápr. 12. 18:40
 10/10 A kérdező kommentje:
hónap végefelé költözök:DDDDDDD most a másik kettő nem is beszél velem:DDDD de nem érdekel...
2013. ápr. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!