Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesek vagytok, akik ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesek vagytok, akik ezt a kategóriát használjátok?

Figyelt kérdés
Szerintem túlnyomó részt tinik, vagy inkább tinik kérdeznek. Felnézek ide, de sokszor semmi kedvem válaszolni, mert sehol egy kérdés, ami megmozgatna. Félreértés ne essék, nem akarom a tiniket szidni, és örülök, ha értelmesen kérdeznek, sokszor szívesen segítek is. Csak van mikor egy egész oldalon nem látok egy olyan kérdést, amire azt mondom, na erre válaszolok!

2013. jan. 10. 16:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
átlagosan 11-30éves korosztály van jelen ebben a kategóriában
2013. jan. 10. 16:41
 2/18 anonim ***** válasza:
19 éves
2013. jan. 10. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
én 54 vagyok :)
2013. jan. 10. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
kitiiii....te 10-től 80-ig már minden voltál...
2013. jan. 10. 16:45
 5/18 anonim ***** válasza:
:D?
2013. jan. 10. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
20 vagyok, de 16 éves korom óta látogatom az oldalt, mikor többször, mikor kevesebbszer. Bár én régen sem kérdezgettem, hogy akkor most lehet-e terhes a barátnőm, meg lehetek-e éces, meg, hogy feladjam-e a párkereséshez fűzött reményeimet 17 évesen, mert nincs barátnőm. Szóval hasonló képen vagyok én is ezzel. Nem tudom, hogy ez alatt a pár év alatt mi változott a tinikben, de néha hülyét kapok a kérdéseiktől és inkább nem írok semmit, mert ha írnék a statisztikám 50% alá esne rövid időn belül. Idegesítő, hogy rá sem keresnek, pedig minden nap 2x megkérdezik, hogy lehet-e valaki terhes, lefeküdjön-e a barátjával, kicsi-e a p.cse... Nem értem, ott van az a k.va kereső, miért nem használja. Vagy a google, na ott is meg tud nézni mindent. Komolyan mondom a kérdések kétharmadára a válasz megtalálható az első 10 goglis találatok között...
2013. jan. 10. 16:48
 7/18 anonim ***** válasza:
67 N
2013. jan. 10. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:
37:)
2013. jan. 10. 16:49
 9/18 A kérdező kommentje:
Sokan szórakoznak ezen az oldalon, és csak azt érik, hogy a türelmesen válaszolgató felnőtt tagokat is elűzik innen. Akkor ki fog válaszolni érdemben a kérdéseikre?
2013. jan. 10. 16:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, de legtöbbször csak szörnyülködök itt. A helyesírás és a kérdések életbevágó témái... egy vicc. :D
2013. jan. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!