Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen lakótárssal?

Figyelt kérdés
Hárman lakunk egy lakásban, mindenkinek van külön szobája. Ketten takarítunk, a harmadik szinte semmit nem csinál, de ő meg azt hazudozza a gazdának, hogy mindent ő csinál. A gazda se valami jófej, de hagyjuk ezt most. Az egyik lány, akivel jóban voltunk, mindig kiakad valamin. Ma pl. az volt, hogy irtam neki, hogy kitakaritottam a fürdőt tegnap este(ma meg már úton voltam hazafelé amikor irtam az sms-t), erre kérdezi, hogy de miért irom én ezt most neki? Mondom neki, hát azért, hogy te legyél a tanúm, hogy kitakaritottam. Persze, ezt a tanú-dolgot poénból irtam, de most mit lehet erre irni? Erre kiakadt, hogy mit irogatok én neki ilyeneket meg hogy ő nem akar senkinek a tanúja se lenni, meg elege van, hogy mindenki mindent neki mond, beszéljük mi meg a másik lánnyal, amit akarunk. Erre mondom neki, hát álljon már le, ember, nem akarok én a másiknak semmit mondani. Főleg azok után nem, hogy hazudozott a gazdának, többek között rólam is. Ja, és persze neki hisznek, mert ő a rokonuk. Rajta vagyok a költözésen, de eddig semmit se találtam, ami jó lenne(jobban mondva inkább megfizethető). És most egy sima sms-en igy kibukik.. nem értem, nagyon éretlen viselkedés. Egy ideig jól megvagyunk, aztán behülyül.

2013. márc. 27. 13:18
 1/5 Orsiii :) válasza:
Mondd meg neki szemtől-szembe az igazat. Lehet, hogy megbántódik, de legalább tudja, hogy mi bajod van vele ;)
2013. márc. 27. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondtam már. Meg a harmadiknak is megmondtuk már. De értelmetlen hülyeségeken akad ki mind a kettő. A nem takarítós nemrég azon akadt ki, hogy miért zuhanyoztunk mi őelőtte, mert igy neki nem maradt víz. De ki tiltotta meg neki, h átjöjjön, és azt mondja, h "héé lányok mehetnék-e én előbb?" simán mehetett volna, minden gond nélkül..... de persze, kiakadni könnyebb.....
2013. márc. 27. 14:40
 3/5 anonim válasza:
Csináld azt amit haverom, ugyan ilyen gyökér társbérlője volt mint nektek a hármaska. Összefogtak- Szolt a főérlőnek, hogy Ők ketten nincsenek ott egy hétig, mikor tudta h nincs otthon a lakótársa felment és képeket csinált a lakásról egy hétig semmit nem csinált, majd kinyomtatta összefűzte és a következő alkalommal a tulaj orra alá dugta, azonnal felmondtak a problémásnak :)
2013. márc. 27. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, h ez a rokonuk. És simán neki hisznek, de a képkészités jó ötlet:D
2013. márc. 27. 21:52
 5/5 anonim válasza:
Nekik bevált, hátha a pénz fontosabb mint rokonság, de ha lecseszik már az is elég. :)
2013. márc. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!