Ti mit szoktatok csinálni ha betegek vagytok? Én aludni nem tudok, olvasni sem tudok ilyenkor, a Tv-t már unom és tök egyedül vagyok itthon. Mit csináljak?
Mondjuk ritkán vagyok beteg de ilyenek szoktam: töltök le valami új filmet és megnézem, privát bulit tartok /ami 1 személyes és abból áll, hogy bömböl a zene/ ebédet csinálok.
De mondjuk ha beteg vagyok azt úgy kell nálam képzelni, hogy mozogni alig tudok tehát sok mindenhez nincs erőm olyankor. /mert amíg bírom suliba megyek/
Először is gyógyulj meg. :D
Hát én olvasni szoktam, ha nyár van, meg jó idő, kiülni a fűbe, és élvezni a napfényt, sétálgatni, gitározni, teát inni, zenét hallgatni, zenét, zenét, zenét! :D Az tuti jó gyógymód. :D Egyébként ezeket alapjáraton csinálom a hétköznapjaimon, egészségesen is.
Nézz valami jó filmet, kérésre kaphatsz ajánlót. :D
Itt az internet összes csodája, csak vagy annyira kreatív, hogy feltalálod magadat. Olvasgass izgi dolgokat a neten, legendákról, tudományos dolgokról, böngéssz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!