Mit léptetek, mondtatok volna ebben a helyzetben?
Irigyellek, hogy olyan olyan környéken élsz, ahol hosszú időn át következmények nélkül megtehettétek/megtehetitek, hogy éjszakára nem zárjátok az ajtókat. :)
Az ismerősöd nyilván nem ilyen szerencsés, ezért ahogy a többiek is írták, reflexből zárt mindent éjszakára. Az is lehet, hogy már voltak személyes rossz tapasztalatai ezen a téren. Szerintem úgy volt a legjobb, hogy nem mondtál neki semmit. Persze ha nagyon zavar beszéld meg vele a dolgot, de csak finoman, mert jót akart.
Max akkor zavart vlna ,ha tudom ,hogy erőszakos vagy agresszív ,de ugye olyat nem igazán enged be az ember a házába éjszaka.
Nyáron mi is csak a kaput zárjuk be ,hogy ne jöjjön be akárki meg ,ha be is jönne a kutya valószínüleg szétszedné. Viszont aki nagyon be akar jönni annak nem akadály semmi. Szerencsére nyáron teljesen nyitva van a ház mert akkor van némi levegő ,de soha nem volt még nálunk sem betörés. Télen automatikusan az utolsó zárja az ajtókat:)
Én a helyedben megkérdeztem volna ,hogy miért zárja be ,ha jó magyarázata van akkor ráhagyom.
nálunk a zárt bejárati ajtón, kapuajtón lazán bejöttek, és kirámolták a lakást (3szor, 2 zár van minden ajtón) 2-szer 3-an, 1-szer 4-en aludtunk otthon. (egy este több helyre is mentek...ahol kutya volt ott lefújták őket valamivel)
Minden este van valaki aki megkérdezi, hogy be van-e zárva minden ajtó.
Idegen helyen is meg szoktam kérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!