Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit léptetek, mondtatok volna...

Baranka kérdése:

Mit léptetek, mondtatok volna ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves ismerősőm nálam aludt egy este (több éve ismerjük egymást). Kérdés nélkül bezárta a bejárati ajtóm lefekvés előtt. Tudni kell, hogy családi házban élünk és csak a kis kaput szoktuk zárva tartani. Ha megyünk el akkor persze a lakás ajtót is bezárjuk. Hirtelen nem is tudtam mit reagáljak erre a momentumra. Mit kellett volna mondanom, cselekednem?
2013. márc. 26. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
mivel ez teljesen normális, meg kellett volna köszönöd
2013. márc. 26. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért probléma?
2013. márc. 26. 15:10
 13/15 anonim válasza:

Irigyellek, hogy olyan olyan környéken élsz, ahol hosszú időn át következmények nélkül megtehettétek/megtehetitek, hogy éjszakára nem zárjátok az ajtókat. :)

Az ismerősöd nyilván nem ilyen szerencsés, ezért ahogy a többiek is írták, reflexből zárt mindent éjszakára. Az is lehet, hogy már voltak személyes rossz tapasztalatai ezen a téren. Szerintem úgy volt a legjobb, hogy nem mondtál neki semmit. Persze ha nagyon zavar beszéld meg vele a dolgot, de csak finoman, mert jót akart.

2013. márc. 26. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Max akkor zavart vlna ,ha tudom ,hogy erőszakos vagy agresszív ,de ugye olyat nem igazán enged be az ember a házába éjszaka.

Nyáron mi is csak a kaput zárjuk be ,hogy ne jöjjön be akárki meg ,ha be is jönne a kutya valószínüleg szétszedné. Viszont aki nagyon be akar jönni annak nem akadály semmi. Szerencsére nyáron teljesen nyitva van a ház mert akkor van némi levegő ,de soha nem volt még nálunk sem betörés. Télen automatikusan az utolsó zárja az ajtókat:)

Én a helyedben megkérdeztem volna ,hogy miért zárja be ,ha jó magyarázata van akkor ráhagyom.

2013. márc. 26. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

nálunk a zárt bejárati ajtón, kapuajtón lazán bejöttek, és kirámolták a lakást (3szor, 2 zár van minden ajtón) 2-szer 3-an, 1-szer 4-en aludtunk otthon. (egy este több helyre is mentek...ahol kutya volt ott lefújták őket valamivel)

Minden este van valaki aki megkérdezi, hogy be van-e zárva minden ajtó.

Idegen helyen is meg szoktam kérdezni...

2013. márc. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!