Budapesten tényleg annyival veszélyesebb élni?
Tősgyökeres belvárosi!
Visszahúzódó, totál átlagos lány vagyok, semmi extra nincs rajtam. Egyszer, fényes nappal volt rajtam egy szimpla farmer, meg télikabát, fekete sál. És valaki mégis elkezdett követni, majdnem rámtámadt. Kérlek, áruld el, mivel hívtam fel magamra a figyelmet. Mert szerinted mindig maga ellen hívja ki a sorsot az, akit így megtalálnak. Amikor rámkattant a tag, a villamoson ültem és bámultam kifele. (Nem, nem combig érő lakkcsizma volt rajtam.)
Vannak nagyon ritka kivételek, amikor a hozzád hasonló átlag is bajba kerül. Egyszer egyébként engem is megtámadtak, amikor a külváros egyik lepukkantabb részén szélén sétáltam egyedül éjszaka. (Mondjuk nem lett baj belőle, kis dulakodás után leráztam az illetőt és elfutottam. Meg mondjuk nem kell éjszaka egyedül lepukkant helyeken kószálni.)
"Tősgyökeres Belvárosi"
*részén szélén = a külváros szélén, egy lepukkant részen
Most vettem észre, bocsi.
(Mint írtam, vannak kivételek. Olvass vissza.
Nyugi, csigavér, nem kell felkapni a vizet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!