Budapesten tényleg annyival veszélyesebb élni?
> mert hogy milyen veszélyes, bűnözés van és fiatal
> lányként örülhetek ha csak meglopnak.
Ha nem mászkálsz éjszaka félmeztelenül, kilógó mellekkel a nyóckerben a cigányok között, akkor nem lesz bajod. Ugyan a közbiztonság kerületenként (sőt azon belül is) változó, átlagban szerintem nem olyan rossz.
Van aki felhívja magára a figyelmet, jó testtel, ruhával, onnantól meg tök mindegy hogy Te milyen jó ember vagy
Van aki cigányok meg bevándorlók között él magyarként, és sose bántották vagy lopták meg a lakásában
Szvsz mehetnél Kongóba is, lehet 10év boldog ottartózkodás alatt sose lenne zűr, viszont benne van hogy fél éven belül elrabolnának... Nem ezen múlik
20/F
Én tősgyökeres belvárosi gyerek vagyok, bár annyira már nem gyerek. Ja és nő. Budapesten születtem, cseperedtem fel, itt élek ma is, és szeretek itt élni, igaz, már nem a belvárosban lakom.
Budapest nagy és sokszínű. Ahogy már írták, vannak olyan részei, ahová nappal sem szabad bemenni, ha érdekel, leírjuk, melyek. Van a másik véglet is: nagyon szép és rendezett, kertvárosi részek. És van mindenféle árnyalat a kettő között. Én majdnem a nagykörútra jártam általános iskolába (egy mellékutcában volt az iskola, kb 100 m-re a körúttól). Erős, elit iskola volt, ezt nem feltétlenül előnyként mondom, az viszont előnyére írható, hogy lopások, verekedések, drogozás nem volt az iskolában. (Volt helyette sznobéria, de ez már más lapra tartozik.)
Összességében azt mondhatom, hogy ha nem mászkálsz éjszaka a zűrösebb részeken, semmi bajod sem fog esni. Tömegben figyelni kell a táskádra, mert zsebesek ugyebár akadnak. Öltözködj úgy, hogy ne légy potenciális célpont. Egy átlagembert nem fenyegetnek veszélyek, akivel valami történik, az valamilyen módon mind maga hívta ki maga ellen a sorsot. Alapesetben mondhatom, hogy Budapest nagy átlagban nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!