Ti mennyire szerettek azon a településen élni, ahol éltek?
Nem szoktatok arra gondolni, hogy bárcsak máshova születtetek volna, máshol kéne élnetek?
(Én eléggé utálom a települést ahol lakok, de elköltözni még nem tudok innen.)
Én faluban élek, kiskorom óta, de szerencsére közel van a nagyváros, oda is járok suliba.
Én nekem semmi gondom ezzel a faluval, vannak itt barátaim, meg velem egykorúak, is, elég kis falu ez, de van itt is élet, szerencsére. Viszont ami tetszik benne hogy nyugodt, csendes, gyakorlatilag bűnözés sincs igazán.
Én mindig is szerettem a csendet, meg a nyugalmat így 20 évesen is jól érzem itt magam, ha bulizni támad kedvem itt helybe is lehet egy nyugodt nem túl zsúfolt helyen, meg elég gyakran járok be a városba is.
Barátnőm városba lakik egy kisvárosban panelban, belvárosban persze és hatalmas a zaj meg a forgalom, ő is hamarosan ide fog költözni.
A szüleimnél lakok még, de apám 6-7 éve megvette a szomszéd házat is, igaz hogy az kisebb telek, meg kisebb ház, és azt jelenleg tárolónak használjuk, de most készülünk rendbe rakni és ha minden igaz ősszel már ott fogunk élni.
Én teljesen elégedett vagyok ezzel a hellyel, igaz hogy néha rám jön az hogy kell egy kis városi élet, de akkor bármikor kihasználhatom az alkalmat mert csak 15km-ert kell utazni ami teljesen elfogadható.
icipici falu 116 fő.
UNALOM. a város meg 60 km re van :) az utazás busszal méregdrága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!