Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mennyire szerettek azon a...

Ti mennyire szerettek azon a településen élni, ahol éltek?

Figyelt kérdés

Nem szoktatok arra gondolni, hogy bárcsak máshova születtetek volna, máshol kéne élnetek?

(Én eléggé utálom a települést ahol lakok, de elköltözni még nem tudok innen.)

2013. márc. 24. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Én faluban élek, kiskorom óta, de szerencsére közel van a nagyváros, oda is járok suliba.

Én nekem semmi gondom ezzel a faluval, vannak itt barátaim, meg velem egykorúak, is, elég kis falu ez, de van itt is élet, szerencsére. Viszont ami tetszik benne hogy nyugodt, csendes, gyakorlatilag bűnözés sincs igazán.

Én mindig is szerettem a csendet, meg a nyugalmat így 20 évesen is jól érzem itt magam, ha bulizni támad kedvem itt helybe is lehet egy nyugodt nem túl zsúfolt helyen, meg elég gyakran járok be a városba is.

Barátnőm városba lakik egy kisvárosban panelban, belvárosban persze és hatalmas a zaj meg a forgalom, ő is hamarosan ide fog költözni.

A szüleimnél lakok még, de apám 6-7 éve megvette a szomszéd házat is, igaz hogy az kisebb telek, meg kisebb ház, és azt jelenleg tárolónak használjuk, de most készülünk rendbe rakni és ha minden igaz ősszel már ott fogunk élni.

Én teljesen elégedett vagyok ezzel a hellyel, igaz hogy néha rám jön az hogy kell egy kis városi élet, de akkor bármikor kihasználhatom az alkalmat mert csak 15km-ert kell utazni ami teljesen elfogadható.

2013. márc. 24. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Több okból kifolyólag utálok ezen a településen élni. De még a környéket is utálom az emberekkel együtt.
2013. márc. 24. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ember gyerekkorában utálja a helyet, ahol él. Oka az, hogy ott ismerik (pláne kis településen), ezért tettei többnyire a szülők tudomására jut, ami nem jó (a gyereknek). Ez később változik. Másrészt manapság már nem ennek van jelentősége több okból.
2013. márc. 24. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy 10.000 fős kisvárosban élek.Szerintem dögunalmas.Időnként megjön a kedvem a sétáláshoz, de rögtön el is megy,mert csak részegek és a kisebbség van az utcán.
2013. márc. 25. 16:29
 5/5 anonim válasza:

icipici falu 116 fő.

UNALOM. a város meg 60 km re van :) az utazás busszal méregdrága

2016. jún. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!