Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már megint jön a hó és a...

Már megint jön a hó és a lehűlés. Miért nem jön már a rendes tavasz?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok? Már kezdtem kicsit örülni, hogy vége a múlt hétvégének, elolvadt a hó és jön a tavasz. Erre mégse!!!!

[link]

2013. márc. 21. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Én is utálom,-ma szabadnapos vagyok és zuhog az eső.

Tornázom egyet,utána főzök valami finomat.

Pár hét és majd csak ide ér a tavasz:)

2013. márc. 21. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg Természetanyánktól.
2013. márc. 21. 10:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez egyébként miért a kultúra közösség témába került? Az időjárás úgy tűnik, hogy ide sorolandó?
2013. márc. 21. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

öregapám meg azt tanította nekem :

-Lányom az idő olyan,amilyen-legfeljebb mi öltöztünk rosszul.

2013. márc. 21. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogy gyűlölöm ezt a képet!!!

Grrr!!!

Ezt mutatják már két hónapja!!!

Annyit találnak el, hogy hideg van, esik valami, és jön a lehűlés. Aztán bebiggyesztik, hogy jön az erős felmelegedés, mert remélik, hogy áprilisban csak fog melegedni...

Közben meg a pejparipa pimpilimpijét!!!

Két hónapja van ilyen nyomorék idő, folyamatos hideg, csapadék, és télies fagyos éjszakák.

Ha rájuk hallgatnék, már rég megfagyhattunk volna. Még jó, hogy az okos, tudós meteorológusok helyett a nyolc általánossal rendelkező szomszéd néni józan paraszti eszére hallgatok, és beosztom a tüzelőt addig, amíg van mit. Így lehet, hogy látszik a leheletem reggel a lakásban, de éjjel nem fagytunk még meg.

Ha rendesen melegre felfűtöm a lakást, mert "Juhhí, két hét és itt a tavasz!", már régen megfagytunk volna a hétvégi mínusz tíz fokos hidegben.

Szóval rohadjon le a keze annak, aki be mer rakni egy hivatalos időjárás előrejelzésbe olyan tippeket, hogy "Sándor, József, Benedek, zsákban hoznak meleget, akkor szerintem lesz +20 fok áprilisban. Vagy nem."

Itt pusztuljak meg a gép előtt, ha nem ugyanezzel a képpel dolgoznak hetek óta, épp csak a dátumot csúsztatják mindig odébb kicsit.

Maradok az ősi módszereknél: kinézek az ablakon. Ha vizes, akkor esik, ha fehér, akkor havazik, ha leng a függöny a huzattól, akkor szél van, ha besüt a nap, akkor melegszik.

Az Időkép hosszú távú előrejelzésével meg ki lehet kergetni a világból. Basszus, és ezért még fizetést is kapnak!!!

2013. márc. 21. 11:37
 6/11 A kérdező kommentje:

Ja, én is azt nézem, hogy na még egy hét, még egy hét, és itt a jó idő! De valahogy mindig csak csúszik az időpont... Ha nem nézegetném talán jobb lenne, csak idegbajt kapok tőle.

Felpontoztam mindenkit, elsőt is!

2013. márc. 21. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:

A tavasz jön, mert az időjárás tudja a dolgát.A meteorológus nem biztos,hogy tudja.

Szomszéd bácsi mindig meg tudta jósolni előre, milyen idő lesz.

Egyszer megkérdeztem:

-Jani bácsi, honnan tudja mindig ilyen jól, aznap milyen idő lesz?

-Hát,úgy, hogy kimegyek oszt főnézek az égre...

Érdemes a példáját követni.

2013. márc. 21. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Én itt nézegetem a 4-5.i 19fokot, ami lesz is!!!! csak nem itt:S

Pedig már annyira jó lenne. 2 4év alatti csemete teljes télies-meleg-víz-szél álló felszerelésbe csomagolása vs papucsba be azt hajrá irány a tér.

Sebaj, egyszer lesz itt is jóidő.

2013. márc. 21. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb, hogy reggel kinézel az ablakon, kinyitod, megállapítod, hogyan érdemes öltözni, és teszed a dolgod? Nem fogod sokkal jobban érezni magad, mint a jajgatással? Tudtad, hogy a siránkozás és elégedetlenkedés cselekvés nélkül olyan hormonokat és ionokat szabadít fel a testedben, ami árt az egészségnek? Nézz meg ilyen embertípusokat úgy negyven éves korukban. Akkor is fancsali a képük, ha szép derűs enyhe idő van, nincs szél csak szellő. Már ilyenné rögzült.
2013. márc. 21. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csak azt remélem, hogy a tél után nem egyből a nyár jön mindenféle átmenet nélkül. Mert akkor már komolyan ott tartanánk, hogy élhetetlen az időjárás, mert vagy halálra fagy az ember, vagy sült csirke lesz belőle. Nem szeretem a szélsőséges hideget, de a meleget annál is jobban utálom. Télen lehet védekezni a hideg ellen, de nyáron viszont már nem ilyen egyszerű. Azért remélem, hogy lesz tavasz.
2013. márc. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!