Már megint jön a hó és a lehűlés. Miért nem jön már a rendes tavasz?
Hogy bírjátok? Már kezdtem kicsit örülni, hogy vége a múlt hétvégének, elolvadt a hó és jön a tavasz. Erre mégse!!!!
Én is utálom,-ma szabadnapos vagyok és zuhog az eső.
Tornázom egyet,utána főzök valami finomat.
Pár hét és majd csak ide ér a tavasz:)
öregapám meg azt tanította nekem :
-Lányom az idő olyan,amilyen-legfeljebb mi öltöztünk rosszul.
Ó, hogy gyűlölöm ezt a képet!!!
Grrr!!!
Ezt mutatják már két hónapja!!!
Annyit találnak el, hogy hideg van, esik valami, és jön a lehűlés. Aztán bebiggyesztik, hogy jön az erős felmelegedés, mert remélik, hogy áprilisban csak fog melegedni...
Közben meg a pejparipa pimpilimpijét!!!
Két hónapja van ilyen nyomorék idő, folyamatos hideg, csapadék, és télies fagyos éjszakák.
Ha rájuk hallgatnék, már rég megfagyhattunk volna. Még jó, hogy az okos, tudós meteorológusok helyett a nyolc általánossal rendelkező szomszéd néni józan paraszti eszére hallgatok, és beosztom a tüzelőt addig, amíg van mit. Így lehet, hogy látszik a leheletem reggel a lakásban, de éjjel nem fagytunk még meg.
Ha rendesen melegre felfűtöm a lakást, mert "Juhhí, két hét és itt a tavasz!", már régen megfagytunk volna a hétvégi mínusz tíz fokos hidegben.
Szóval rohadjon le a keze annak, aki be mer rakni egy hivatalos időjárás előrejelzésbe olyan tippeket, hogy "Sándor, József, Benedek, zsákban hoznak meleget, akkor szerintem lesz +20 fok áprilisban. Vagy nem."
Itt pusztuljak meg a gép előtt, ha nem ugyanezzel a képpel dolgoznak hetek óta, épp csak a dátumot csúsztatják mindig odébb kicsit.
Maradok az ősi módszereknél: kinézek az ablakon. Ha vizes, akkor esik, ha fehér, akkor havazik, ha leng a függöny a huzattól, akkor szél van, ha besüt a nap, akkor melegszik.
Az Időkép hosszú távú előrejelzésével meg ki lehet kergetni a világból. Basszus, és ezért még fizetést is kapnak!!!
Ja, én is azt nézem, hogy na még egy hét, még egy hét, és itt a jó idő! De valahogy mindig csak csúszik az időpont... Ha nem nézegetném talán jobb lenne, csak idegbajt kapok tőle.
Felpontoztam mindenkit, elsőt is!
A tavasz jön, mert az időjárás tudja a dolgát.A meteorológus nem biztos,hogy tudja.
Szomszéd bácsi mindig meg tudta jósolni előre, milyen idő lesz.
Egyszer megkérdeztem:
-Jani bácsi, honnan tudja mindig ilyen jól, aznap milyen idő lesz?
-Hát,úgy, hogy kimegyek oszt főnézek az égre...
Érdemes a példáját követni.
Én itt nézegetem a 4-5.i 19fokot, ami lesz is!!!! csak nem itt:S
Pedig már annyira jó lenne. 2 4év alatti csemete teljes télies-meleg-víz-szél álló felszerelésbe csomagolása vs papucsba be azt hajrá irány a tér.
Sebaj, egyszer lesz itt is jóidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!