Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegek miért elfogadottabba...

A melegek miért elfogadottabbak, mint azok, akik családon belül kezdeményeznek kapcsolatot? (pl testvérek)

Figyelt kérdés
Ugye amikor a melegek mellett érvel valaki, el szokott hangzani, hogy nem ártanak vele senkinek, ha ők így érzik jól magukat, akkor ne szóljunk bele, az állatoknál is van ilyen, a történelemben mindig is léteztek ilyenek, úgyhogy el kell őket fogadnunk, nincs jogunk tiltani. Ezzel lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni, mindenesetre ez mind igaz az olyan párokra is, ahol mondjuk testvérek létesítenek szexuális kapcsolatot. Szerintetek akkor az is ugyanolyan elfogadandó? (félreértés ne essen, nem a testvér-szex mellett akarok kiállni, csak nem értem, hogy a "sok furcsa szokás" (és remélem ezzel most senkit nem bántottam meg) közül miért pont a melegek mellett állnak ki olyanok is, akik nem azok. Én nem támadom egyiket sem, nem foglalkozom velük, csak nem értem az egyik népszerűségét)
2013. márc. 20. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A szerelem sok másfajta kapcsolatot el tud rontani: családi, tanár-diák, orvos-beteg kapcsolatokat vagy akár barátságot.
2013. márc. 21. 00:06
 12/20 A kérdező kommentje:

De ez, hogy "belénk van kódolva", nekem ez nem hiteles. Ki kódolta belénk? A média? A liberális pártok?

Egyébként nem kötekedni akarok, csak keresem a választ, köszönöm minden válaszolónak, az érveket, válaszokat:)

2013. márc. 21. 07:25
 13/20 anonim ***** válasza:
A nővéred az egy ember. Szíved joga szerelmesneklenni belé . De szerintem ez pont olyan mint amit az egyik előző válaszoló írt, a tanár- diák kapcsolattal.( egyoldalú) Viszont a melegek egy egész , embercsoporthoz vonzódnak( nyilván nem mindenkihez. Nem igazán sikerült kifejezni magam, de érted mire gondolok?
2013. márc. 21. 08:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Aki a rokonával kezd, annak van választási lehetősége, hiszen sok milliárd ember él a földön. Mért pont a rokona kell?

A melegeknek nincs választásuk, ők csak a férfi nemhez vonzódnak.

2013. márc. 21. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexualitás egy szexuális irányultság. Arról szól, hogy melyik nemhez vonzódik, de a rokon-kapcsolat ezen belül egy döntés kérdése, nem egy szexuális irányultság.

Elég nehéz elmagyarázni a különbséget. Teljesen más a kettő.

Olyan irányultság nincs, hogy valaki csak a rokonaihoz vonzódik, hiszen a rokonok között is több nemű ember van.

A szexuális irányultság arról szól, hogy ki, melyik embertípust szereti. A rokon nem egy külön embertípus.

2013. márc. 21. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért más a kettő, mert a szexuális irányultságon belül vannak a homo és heteroszexuálisok. Ez a nagy halmaz. Ezen belül vannak olyan emberek, akik pl. férfi létükre, a nőnemű testvérükkel fekszenek le. Ők a heteroszexuális halmazon belül a vérferőzést elkövetőek közé tartoznak. Ez a kisebb halmaz.
2013. márc. 21. 13:58
 17/20 anonim ***** válasza:

"De ez, hogy "belénk van kódolva", nekem ez nem hiteles. Ki kódolta belénk? A média? A liberális pártok? "

Ezek az emberiséggel egyidős ösztönök. A génhibás utód elkerülése a faj fenntartása miatt szükséges. Az ember mikor kezd vágyni a szexualitásra? Amikor nemzőképes lesz.Hiába tudunk már védekezni, a természet hatásai alól nem vonhatjuk ki magunkat. Ez az ösztön jóval régebbi, mint a pártok vagy a média.

2013. márc. 21. 17:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor az a különbség, amit keresek, hogy a melegek nem egy konkrét ember miatt melegek, nem azért azzal a fiúval van, mert az a fiú valamit megmozdít benne, hanem alapvetően minden fiúhoz vonzódik, míg a családtagos példánál ott külön az az ember a vonzó, attól függetlenül, hogy rokon-e, vagy sem, ugye? Végül is ebben van logika, ha így vizsgálom, akkor látom a különbséget, és így máshogy nézek rá, köszönöm a válaszokat! és külön köszönöm, hogy nem volt nácizás, homofóbozás, szidalmazás, ilyesmi:)
2013. márc. 21. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez egy kétlépcsős dolog.

Az első lépcső az egésznek az alapja, a szexualitás, ami meghatározza, hogy kikhez vonzódsz. Férfiakhoz, nőkhöz, mindkettőhöz stb.

A második lépcső már az, amikor egy ember "megmozgat benned valamit". A szerelem egy bizonyos személybe.

A homoszexualitás az elsőbe tartozik, a rokon-szerelem a másodikba.

Az elsőnél vannak állandósult arányok. Egy bizonyos százalék meleg, bi, hetero. Az érték nem változik. Nem lehet mit tenni így az összes előfordul tömegesen.

A másodiknál ahány ház, annyi szokás. Minden egyes eset egyedi. Én testvér szerelmespárral még nem találkoztam.

A másodiknál, ha szerelmes vagy a nővéredbe nem kell egyedül leélned az életedet, mert több milliárd másik nő él a világon, de ha valaki homoszexuális, akkor nincs más lehetőség. Vagy melegként él, vagy cölibátusban, magányosan él élete végéig.

2013. márc. 22. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:
A cölibátus szerintem betarthatatlan, mert a megvonás hatalmas károkat okoz az elmében. Súlyos depresszió, elmebaj, különböző perverziók is előjöhetnek. Nagyon veszélyes dolognak tartom.
2013. márc. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!