A melegek miért elfogadottabbak, mint azok, akik családon belül kezdeményeznek kapcsolatot? (pl testvérek)
De ez, hogy "belénk van kódolva", nekem ez nem hiteles. Ki kódolta belénk? A média? A liberális pártok?
Egyébként nem kötekedni akarok, csak keresem a választ, köszönöm minden válaszolónak, az érveket, válaszokat:)
Aki a rokonával kezd, annak van választási lehetősége, hiszen sok milliárd ember él a földön. Mért pont a rokona kell?
A melegeknek nincs választásuk, ők csak a férfi nemhez vonzódnak.
A homoszexualitás egy szexuális irányultság. Arról szól, hogy melyik nemhez vonzódik, de a rokon-kapcsolat ezen belül egy döntés kérdése, nem egy szexuális irányultság.
Elég nehéz elmagyarázni a különbséget. Teljesen más a kettő.
Olyan irányultság nincs, hogy valaki csak a rokonaihoz vonzódik, hiszen a rokonok között is több nemű ember van.
A szexuális irányultság arról szól, hogy ki, melyik embertípust szereti. A rokon nem egy külön embertípus.
"De ez, hogy "belénk van kódolva", nekem ez nem hiteles. Ki kódolta belénk? A média? A liberális pártok? "
Ezek az emberiséggel egyidős ösztönök. A génhibás utód elkerülése a faj fenntartása miatt szükséges. Az ember mikor kezd vágyni a szexualitásra? Amikor nemzőképes lesz.Hiába tudunk már védekezni, a természet hatásai alól nem vonhatjuk ki magunkat. Ez az ösztön jóval régebbi, mint a pártok vagy a média.
Ez egy kétlépcsős dolog.
Az első lépcső az egésznek az alapja, a szexualitás, ami meghatározza, hogy kikhez vonzódsz. Férfiakhoz, nőkhöz, mindkettőhöz stb.
A második lépcső már az, amikor egy ember "megmozgat benned valamit". A szerelem egy bizonyos személybe.
A homoszexualitás az elsőbe tartozik, a rokon-szerelem a másodikba.
Az elsőnél vannak állandósult arányok. Egy bizonyos százalék meleg, bi, hetero. Az érték nem változik. Nem lehet mit tenni így az összes előfordul tömegesen.
A másodiknál ahány ház, annyi szokás. Minden egyes eset egyedi. Én testvér szerelmespárral még nem találkoztam.
A másodiknál, ha szerelmes vagy a nővéredbe nem kell egyedül leélned az életedet, mert több milliárd másik nő él a világon, de ha valaki homoszexuális, akkor nincs más lehetőség. Vagy melegként él, vagy cölibátusban, magányosan él élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!