Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MI ez a videó? Megverték?...

MI ez a videó? Megverték? Vagy valami betegsége volt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 16:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ezt kérdezem énis :(
2013. márc. 20. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Ismétlem, nem ismerem a körülményeket, de azt még hozzátenném az előző válaszomhoz, hogyha tegyük fel a csaj párja tette ezt vele és ő mégsem lép semmit, akkor őszintén nem is tudom sajnálni. Vannak olyan helyzetek szerintem, ami már nem tűr maradást és ez szerintem olyan. Ha úgy van, akkor akár inkább a híd alá is, mint ezzel egy fedél alatt... :S
2013. márc. 20. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg annyira leépítette a lányt, hogy nem mer lépni. A legrosszabb, amit tehettek, hogy őt vádoljátok. Inkább örüljetek, hogy ti erős személyiségek vagytok.

Tudom, úgy tűnik, és ti is azt tennétek, hogy első pofon után kalap-kabát. Csak ez soha nem egy pofonnal kezdődik, hanem olyan lelki terrorral, hogy mire jön a pofon, a nő elhiszi, hogy ő ezt érdemli. Nincs rosszabb, mint a bénító félelem.

Azt mondani, hogy valaki, akinek az egyetlen "bűne" az, hogy nem mer lépni, megérdemli, hogy össze-vissza verjék, borzasztó embertelen.

2013. márc. 20. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet embertelen vagyok, de ezt akkor sem tudom megérteni és soha nem is fogom tudni. A családban nagyon sok nő sorsa sajnos hasonló lett, mégsem tűrték ezt a végtelenségig, vagy amíg komolyabb baj nem lett belőle (értem azt egyszer akkorát kap, hogy többé nem kel fel). Lehet pont azért ilyen a felfogásom, mert sok ilyet láttam és megkeményedtem annyira, hogy én ezt nem engedném meg lelki terror ide vagy oda, mint említettem inkább a híd alá, mint egy ilyennel egy fedél alá.

Nem mondom azt, hogy egy pofon és kalap kabát, mert azért a szerelem és az elvakultság sokat nyel, a félelemről nem is beszélve, ezt én is aláírom. De azért évekig elviselni, hogy ilyen rendszerességgel bántalmaznak, az nem normális, az meg pláne nem, hogy se ismerős, se rokon, se szomszéd, aki esetleg a nő helyett megtenné az első fél lépést és utána már megy minden a maga útján. Avagy megfogná kezét és közölné, hogy gyerekem mától nálam laksz és csönd legyen!

Mindegy, a videó esetében lehet nem is erről van szó, így tárgytalan.

2013. márc. 20. 22:15
 15/17 A kérdező kommentje:
hát akár a pasija tette,akár nem akkor is sajnálom :( nyilván nem szereti ő sem, még ha hagyja is :S
2013. márc. 21. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
1 a probléma hogy a csajon smink volt és ez egy nők érdekeiért harcoló kampány része. Nem verték meg és betegsége sincs.
2013. máj. 11. 12:07
 17/17 Divica válasza:

"The video campaign was created by the anti-domestic-violence organization, Sigurna kuća, which means Safe House in Croatian."

Egy kampány része, mely a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet... De amúgy hatásos.

2014. ápr. 15. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!