Véleményetek erről? [youtube]
Szóval van ez a történet, hogy ha a youtubeba beírod, hogy xy (nem emlékszem már, nagyon bonyolult címe van), akkor nem találsz semmit, csak néha az eredeti videónak a töredékét. Letörölték a youtube szerkesztői, miután 153 ember kivájta a szemét a videó megnézése után és elküldték a youtube főhadiszállására. Ezután még a youtube egyik szerkesztője megnézte, és azóta is erős nyugtatók hatása alatt áll. A videóban egy pasas bámul téged semleges arccal 1:58-ig, majd 2 mp-ig rádvigyorog. A videóban szereplő férfit soha nem találták meg, az IP-cím pedig nem létezett.
Bocs, lehet, hogy rossz kategóriába tettem, de nem tudtam, melyikbe rakjam....
Szóval, vélemény? Hisztek benne? Hallottatok már róla? Ne küldjetek linkeket lécci, úgyse merem megnyitni! :P
Előre is köszi az ÉRTELMES VÁLASZOKAT!
A videón egy férfi mosolyog idétlenül majd egy felhívás olvasható:
"Kérjük kaparja ki a szemét! Ha már megvakult kaparja ki a szomszédnak. Segítünk! BM"
Urban legend... :D
És mi az, hogy az IP cím nem létezett? Az egy szám.
Ha formailag helyes, onnantól kezdve már létezik.
Anélkül pedig nem is tudsz neten kommunikálni.
Szia!
Az égvilágon nem fog történni semmi,ha megnézed a videót,mert ez csak egy hülyeség.....Én már végig néztem,és még meg van mindkét szemem,és nem lettem öngyilkos....De amúgy az a férfi azért néz ennyire mozdulatlanul,mert az csak egy fénykép,és én minden fajtáját megnéztem a videónak,de nem történt semmi,amint említettem...De amúgy te ezt elhiszed kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!