Facebookon miért lehet velem ilyen egy élőbeli ismerősöm?
Megszabja, hogy milyen gyakran írhatok rá, egy héten maximum kétszer, ha többször írok rá, akkor egyből mérges lesz és legszívesebben a pokolba küldene el. Még ha valami fontos dolgot szeretnék neki írni, és ezért a héten harmadszor írtam volna kivételesen rá, akkor is tök mérges lesz, és nem hagyja, hogy beszéljek vele facebookon. Miért csinálja ezt? És azt akarhatja valójában, hogy soha ne írjak rá egyáltalán?
Élőben ritkán tudom elérni, de élőbe se normálisabb velem, nem is köszön hanem inkább elfordul kb. ha meglát.
Rosszul esik, hogy valaki így bánik velem, aki amúgy a többi emberhez végtelenül udvarias, és rendes. Én nem tudom miért vagyok más.
(Bocsi véletlenül megnyomtam a gombot)
Szóval két kérdésem lenne:
1 Mi a baja azzal az emberrel? Tehát ha egy pedofillal vagy egy anyagyilkossal írsz akkor érthető... Vagy csak irigy rá esetleg??
2. Ellenkező esetben mi köze hozzá és te ezt miért hagyod?!
Ezek olyan kérdések voltak amiket nem nekem hanem magadnak kéne megválaszolni, de akkor megpróbálom kijelentő módban elmagyarázni.
Akkor lenne jogos hogy az ismerősöd fel van háborodva, hogyha az az ember akivel csak kétszer írhatsz hetente egy pedofil vagy anyagyilkos vagy ilyesmi...
Vagy lehet hogy csak irigy rá, hogy vele foglalkozol többet...
Ellenkező esetben nem kéne hagynod hogy megmondja hogy kivel mikor hányszor írsz, mert semmi köze hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!