Mi a bajuk más országoknak a magyarokkal? Mi ez a magyarellenesség?
Feltévedtem egy honlapra, amin Magyarország a térségben a "legutáltabbak" toplistáján volt a szavazatok alapján. Akik szerették, többségében magyarok voltak - ez annyira kínos és érthetetlen. :(
A külföldi diákok dicsérik az ittenieket a segítőkészségük miatt, történelmi városaink és természetvédelmi területeink vannak, amelyeket külföldön is méltatnak...
mégis olyan vélemények vannak, hogy "elárasztják a rohadt magyarok Kanadát", meg "nincs is történelmi múltja, más országoktól lop szét mindent", satöbbi...
Mi ez a nagy magyarellenesség tulajdonképpen?
Nem tudom, miféle oldal ez, de borzasztó primitív és buta véleményeket látok rajta. Az oda írók rossz angolsággal kommentálnak, tehát valószínűleg maguk is primitív emberek lehetnek. Ilyen beszűkült gyűlölködőket pedig mindenhol lehet találni, mert primitív emberek mindenhol vannak (ott van pl. nálunk a kurucinfó). Ez ennyit bizonyít, nem többet, nem kevesebbet.
Ami kifejezetten idegesített viszont, az a jó öreg "a miénk az egyik legnehezebb nyelv a világon, és ez azért van így, mert olyan nagyon okosak vagyunk!"-okoskodás. Se az állítás nem igaz (a magyar még a Közép-Európai térségben sem számít nehéznek) sem a következtetés. Ebből is látszik, hogy itt is, ott is vannak buta és rosszindulatú emberek.
"Az oda írók rossz angolsággal kommentálnak"
Ezért írtam, hogy főleg románk írhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!