Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Málta- nektek mi a tapasztalat...

Málta- nektek mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Dolgozni szeretnék kimenni, de viszonylag kevés információm van a helyről.

Azok véleményére vagyok kíváncsi elsősorban, akik már laktak és dolgoztak ott huzamosabb ideig.

Mennyit lehet jellemzően vendéglátásban keresni? Milyen hangulatú hely Málta? Mi tetszett leginkább/legkevésbé? Ezen kívül bármilyen egyéni tapasztalat és élmény érdekelne, mert szeretnék jobb képet kapni róla:)

2013. márc. 14. 21:28
 1/7 anonim válasza:
Szia!Ezt a kérdést régebben énis feltettem,de talán egy válasz ha érkezett :( Most vagy lusták válaszolni vagy nincs itt fennt olyan személy aki jártas lenne a témában.Javaslom,hogy keresőbe írt be ,hogy máltán élők blogja vagy fóruma,ott sok érdekes és ritka kérdésre kaphatsz választ :)
2013. márc. 15. 15:50
 2/7 anonim válasza:
Sok sajnos angol nyelven van,de elvileg ha odakészülsz tudnod kell ilyen oldal pl : [link] jó olvasgatás,vannak szállás infók és munkavállalással kapcsolatos dolgok is ...
2013. márc. 15. 15:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy:) Te voltál kint azóta?
2013. márc. 15. 17:06
 4/7 anonim válasza:

Nem,nem voltam... igazából csak az időt húzom,nincs bátorságom belevágni,inkább választottam egy szakmát ,amit még elvégzek (bártender) ,így mégnagyobb lesz az esélyem munkát találni ,ha veszem a fáradtságot és belevágok.Az a baj ,hogy én ha kimegyek nem tervezek hazajönni,és azért van egy két személy akit sajnálok nélkülözni az életemből,honvággyal meg nehéz dolgozni :( de ha te vállakozó szellemű és független személyiség vagy ,szerintem mindenképpen jó választás ez az ország.Ha nem is félretenni és gazdagodni,de jó hangulatban ,tenger mellett élnél,kevesebb stresszel.

Mondom mindezt tapasztalat nélkül,de a véleményem ez. :)Jó utat :P puszi

25L

2013. márc. 15. 17:31
 5/7 anonim válasza:
Majd egy év múlva rádkérdezek mire jutottál :D
2013. márc. 15. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Kiment valaki közületek?
2014. nov. 23. 01:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Én voltam azóta kinn, de nyaralni csak, mert másik országban dolgozom. Viszont változatlanul kmennék, ha úgy adódna:)
2016. máj. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!