Málta- nektek mi a tapasztalatotok?
Dolgozni szeretnék kimenni, de viszonylag kevés információm van a helyről.
Azok véleményére vagyok kíváncsi elsősorban, akik már laktak és dolgoztak ott huzamosabb ideig.
Mennyit lehet jellemzően vendéglátásban keresni? Milyen hangulatú hely Málta? Mi tetszett leginkább/legkevésbé? Ezen kívül bármilyen egyéni tapasztalat és élmény érdekelne, mert szeretnék jobb képet kapni róla:)
Nem,nem voltam... igazából csak az időt húzom,nincs bátorságom belevágni,inkább választottam egy szakmát ,amit még elvégzek (bártender) ,így mégnagyobb lesz az esélyem munkát találni ,ha veszem a fáradtságot és belevágok.Az a baj ,hogy én ha kimegyek nem tervezek hazajönni,és azért van egy két személy akit sajnálok nélkülözni az életemből,honvággyal meg nehéz dolgozni :( de ha te vállakozó szellemű és független személyiség vagy ,szerintem mindenképpen jó választás ez az ország.Ha nem is félretenni és gazdagodni,de jó hangulatban ,tenger mellett élnél,kevesebb stresszel.
Mondom mindezt tapasztalat nélkül,de a véleményem ez. :)Jó utat :P puszi
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!