Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a homoszexual...

Ti mit gondoltok a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Zavar titeket, vagy nem? Ha igen miért?
2013. márc. 14. 18:22
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
84%
A szexuális hovatartozás magánügy... lehet, hogy a homoszexualitás gusztustalan, de a heteróknak is vannak mocskos és aberrált dolgai, amik legalább annyira, vagy még inkább elítélendők lásd családon belüli szex vagy az állatokkal folytatott perverz kreténségek... na melyik a rosszabb vajon? Vagy mindenki úgy gondolja, ha senki nem tudja, az elfogadható és nem elítélendő? Én nem hinném ezt.
2013. márc. 14. 19:04
 12/27 anonim ***** válasza:
28%

"de a heteróknak is vannak mocskos és aberrált dolgai, amik legalább annyira, vagy még inkább elítélendők lásd családon belüli szex vagy az állatokkal folytatott perverz kreténségek... na melyik a rosszabb vajon?"

Na melyik? Lehet holnap már az ilyenek is vonulgatni akarnak a jogaikért. Erre nem gondoltok?

2013. márc. 14. 19:09
 13/27 Dick Esmen ***** válasza:
65%
Nem zavar,csak ha nagyon nyilvánvaló.
2013. márc. 14. 19:10
 14/27 Komplikato ***** válasza:
96%

Mivel nem érint, különösebben nem gondolkodom rajta.

A felvonulgatásról nem tudok mit gondoljak, mert értem én megemlékezés az ominózus lázadásról, de itthon úgy se tudja senki miről van szó, meg lehetne olyan módon szervezni ahol nem kell egy fél kerületet lezárni. Persze aki kimegy féltéglát dobálni az se normális ...

2013. márc. 14. 19:15
 15/27 anonim ***** válasza:
19%

Én úgy gondolom hogy joguk van az élettársi viszonyra ,de a házasságra nem.

A házasság egy férfi és egy nő között van.

A melegfelvonulást felesleges dolognak,egy giccsnek tartom , hisz jogilag egyenlőek a nem melegekkel.

Akkor lenne szükség ilyen felvonulásra ha jogfosztottak lennének.

2013. márc. 14. 19:24
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt csinál amit akar. Csak ezt nem szeretem, ha provokálnak. Se heterót se homót nem nézek szívesen, ha egymás szájában turkálnak nyilvánosan, az nem a nyilvánosságra tartozik.
2013. márc. 14. 19:24
 17/27 tetro ***** válasza:
39%
Én meg azt utálom ha csókolózok a barátnőmmel az utcán egy bámulnak mások. Engem ez provokál. Szóval légyszi ne nézzél :D
2013. márc. 14. 19:39
 18/27 tetro ***** válasza:
-egy +és
2013. márc. 14. 19:44
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
fúj
2013. márc. 14. 19:51
 20/27 anonim ***** válasza:
4%

"Miben provokál bárkit a melegfelvonulás?"

Mindenben.

2013. márc. 14. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!