Egy helyes pasi miért barátkozik szerencsétlenekkel?
Figyelt kérdés
A barátom haverjai között több ilyen nyomorék forever alone típusú szerencsétlen van.
Nem értem, hogy miért barátkozik ilyenekkel amikor ő jóképű és sikeres.
2013. márc. 8. 12:26
21/26 anonim válasza:
Gondolom azért, mert emberileg értékesebbek, mint te. Biztos nem véletlenül tartja velük a barátságot évek óta. Ellenben ti nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de mennyire vagy biztos benne, hogy nem csak szexre kellesz neki? Nekem is volt már olyan barátnőm, aki csak arra kellett, aztán este meg a "lúzer" haverjaimmal jól kibeszéltem ;D
22/26 anonim válasza:
Ha te a barátodat jófejnek és sikeresnek tartod, akkor valószínűleg ő olyanokkal barátkozik, akit ő is jófejnek tart, az, hogy neked mi a véleményed ezekről az emberekről, téged minősít, nem őket.
23/26 anonim válasza:
Azért, mert nem mindenki sekélyes barom, aki olyan felszínes, hogy kizárólag a külseje alapján ítél meg embereket. Tudod, léteznek más értékek is. Gondolom ezt te nem tudod felfogni, mert neked csak az ember, aki "jóképű és sikeres". Te nem látsz túl az anyagi világon. Sajnállak.
24/26 anonim válasza:
Én is megkérdeztem tőle privát üzenetben hogy miért nem az illetőtől kérdezi meg a feltett kérdést, mert itt ezt idegenek nem fogják tudni megmondani...
Nem kaptam erre értelmes választ. :-)
Gondolom kérdező is azok közé a tinik közé tartozik, akik mindenkit lenéznek és megvetnek akik mások mint ők.
25/26 anonim válasza:
Egyet értek a válaszok összességével, kedvesek, mégis különös, mert kezdetben a kérdést is értettem. Az én környezetemben is eléggé uralkodott az ilyen "nézet". Voltak barátnőim, akik úgyanígy gondolkodtak, felszínesen, mégis sok barátjuk volt. Én meg ha kötődöm is valakihez, és jóbarátnak érzem magam, emiatt riadok meg, ha ilyesmiket gondolnak, bár az értékrendem nekem sincs a helyén.
26/26 anonim válasza:
nagyon magukra vettek ezt, ez is sok mindent elarul roluk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!