Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek 2 helyes pasi?
Figyelt kérdés
van egy 15 eves baratom aki nagyon szeret en pedig 14 eves vagyok van egy nagyon jo baratom aki 22 eves mar 3 eve ismerek mintha a tesom lenne. :) A pasimmal mar nem vagyunk nagyon joba de meg jarunk reg nem smaroltunk meg ilyenek egy nap jott a baratom akit Szabinak hivnak o 22 eves :) es valahogy ugy jott ossze hogy Smaroltnk es Szabi total belem van esve. A pasimnak nem toom hogy mongyam meg neki ugyis szakitani fogunk :) de nem toom hogy jojjek ossze e Szabival en is nagyon Belezugtam :) Es mar tobszor is smaroltunk :) en szeretem ot a pasimmal mar reg nem csinaltuk ilyet :) melyk fiut valasszam ?? a 15 eves pasimat vagy a 22 eves legjobb baratomat2013. febr. 20. 17:52
1/8 anonim válasza:
szerintem egyiket sem, a 22 éves többet fog akarni, mint amit kéne, és a barátodat meg már nem is szereted. ezért mondom, ohgy egyiket sem
2/8 A kérdező kommentje:
de azt mondta a 22 eves hogy o tisztaba van vele hogy en 14 -15 leszek marciusba :) es azt mondta semi olyan dolgot nem akar :)
2013. febr. 20. 17:59
3/8 anonim válasza:
szívedre hallgass, és légy őszinte
4/8 A kérdező kommentje:
kosz megprobalom :)
2013. febr. 20. 18:03
5/8 anonim válasza:
Ááh... Tényleg nem akar semmit, aztán majd 1 hét múlva a lehetek terhes kérdéseddel fogsz itt mutatkozni
6/8 anonim válasza:
Ne már ,hogy egy 22 éves pasi belezúg egy 14 vagy 15 éves kislányba... azért itt már vannak bajok :S
7/8 anonim válasza:
hát a 22 évest ha tudatába vagy hogy ő már felnőtt és felnőttes dolgokra van igénye nyilván
a 15 évest hagyd a rákba nem érdekled az biztos
válassz engem :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem neked még nagyon nem kéne pasizni, kislányom. Várnál pár évet jobban járnál. Addig is olvasgass, hátha ragad rád egy kis nyelvtan.
De komolyan, nem szívózni akarok.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!