Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MIt tegyek 2 helyes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek 2 helyes pasi?

Figyelt kérdés
van egy 15 eves baratom aki nagyon szeret en pedig 14 eves vagyok van egy nagyon jo baratom aki 22 eves mar 3 eve ismerek mintha a tesom lenne. :) A pasimmal mar nem vagyunk nagyon joba de meg jarunk reg nem smaroltunk meg ilyenek egy nap jott a baratom akit Szabinak hivnak o 22 eves :) es valahogy ugy jott ossze hogy Smaroltnk es Szabi total belem van esve. A pasimnak nem toom hogy mongyam meg neki ugyis szakitani fogunk :) de nem toom hogy jojjek ossze e Szabival en is nagyon Belezugtam :) Es mar tobszor is smaroltunk :) en szeretem ot a pasimmal mar reg nem csinaltuk ilyet :) melyk fiut valasszam ?? a 15 eves pasimat vagy a 22 eves legjobb baratomat

2013. febr. 20. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem egyiket sem, a 22 éves többet fog akarni, mint amit kéne, és a barátodat meg már nem is szereted. ezért mondom, ohgy egyiket sem
2013. febr. 20. 17:54
 2/8 A kérdező kommentje:
de azt mondta a 22 eves hogy o tisztaba van vele hogy en 14 -15 leszek marciusba :) es azt mondta semi olyan dolgot nem akar :)
2013. febr. 20. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
szívedre hallgass, és légy őszinte
2013. febr. 20. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
kosz megprobalom :)
2013. febr. 20. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ááh... Tényleg nem akar semmit, aztán majd 1 hét múlva a lehetek terhes kérdéseddel fogsz itt mutatkozni
2013. febr. 20. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne már ,hogy egy 22 éves pasi belezúg egy 14 vagy 15 éves kislányba... azért itt már vannak bajok :S
2013. febr. 20. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:

hát a 22 évest ha tudatába vagy hogy ő már felnőtt és felnőttes dolgokra van igénye nyilván

a 15 évest hagyd a rákba nem érdekled az biztos

válassz engem :D

2013. febr. 20. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem neked még nagyon nem kéne pasizni, kislányom. Várnál pár évet jobban járnál. Addig is olvasgass, hátha ragad rád egy kis nyelvtan.

De komolyan, nem szívózni akarok.

30F

2013. márc. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!