Mire gondoltok, ha valaki elkezd titeket feltűnően nézni?
Ha éppen úgy kelek fel,hogy tetszek magamnak,akkor szoktam neki örülni. Mármint olyan esetben,ha nem valami nagyon idős-fiatal és nem egy sikolyarcú pasi bámul:D Mert sajnos valamiért kedvelt vagyok a vén fószereknél és nagyon sokszor előfordult,hogy megbámultak,illetve megjegyzéseket tettek. Na ettől kiráz a hideg és az ilyenhez általában hozzávágok valamilyen csípős megjegyzést,meg egy lesújtó pillantást.
Ha meg rondának érzem magam,akkor arra gondolok,hogy biztos fikás az orrom:D Vagy valami hasonló hülyeség.
22L
Én arra gondolok, hogy: "mi a f*szt nézel?". Néha hangosan gondolom ezt vagy hosszasan figyelem az illetőt amíg zavarba nem jön.
24/F
:D Köszi
Nálam pont az utolsó dolog idegesítő,ha egyszerre néz két ember egymás szemébe,és egyszer csak az egyik megszólal 'Mit nézel?' de hát ha a másik is belenézett a szemébe,akkor igazából ketten nézték egymást. Ebbe annyira nincs logika. Ha csak bámul,mire odanézek az más,de akkor meg ha nem nézem akkor nem látom,és így max kellemetlen,hogy érzem a tekintetét,szóval a beszólást ilyen esetben nem tartom jogosnak...
-emlékeztetem őt valakire
-valami fura rajtam, pl. ritkán lát embert szétszerelt könyvespolccal a hóna alatt buszozni
-valami nem oké rajtam, pl. nyitva van a táskám, vagy lecsúszott a sliccem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!