Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok még ezt a...

Ti nem unjátok még ezt a "Harlem Shake" nevű dolgot? Vagy mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Én már lassan nem hiszem el, hogy idáig fajult az emberi hülyeség.

Először is itt van a Gangnam Sz@r. Ahogy meghallottam, nekem nem tetszett, de nem is érdekelt. Azóta kinyitom a csapot... és vajon mi folyik belőle?

Most meg itt van ez a másik igénytelen, 30 másodpercig tartó, emberkínzó mocsok, 3-szor bírtam megnézni (más-más verzióban), de SOHA többet nem lépek rá egyetlen egy ilyenre sem. 15 másodpercig nagyjából még csend is van, de a másik 15-ben az a k*rva szar hangú gépzene szó szerint b@ssza a füleimet.

A sok elmebeteg down-kóros hülyegyerek meg ott fetreng a földön ciklikus mozgást végezve... Hát mit is mondjak? Nagyon nagy IQ-ja lehet annak, aki ezt kitalálta.

Be is raktam utána egy jó kis heavy metalt :D

Lehetséges hogy megdönti a Gangnam nézettségét a Youtube-on?

És ti hogy vagytok vele? Mi a véleményetek róla?

2013. márc. 7. 20:17
1 2
 11/13 anonim válasza:

[link]

:DDD

2013. márc. 30. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó! Bammeg de gusztustalan!! :D

Én már nem csodálkozok, az emberiség visszafelé fejlődik, minden tekintetben. Én ebbe a világba tuti, hogy nem fogok gyereket szülni. Elég szomorú, de ez van. Nekem is a hajam égnek áll az ilyen agytrösztöktől és elég primitív embernek tartom azokat, akik szerint ez vicces. Ésszerű magyarázatot nem tudok adni, hogy miért ilyen butaságok terjednek el a legjobban/leggyorsabban, egyszerűen nem értem, hogy miért erre van igény. :/

Egy környezetvédelemről vagy egy állatkínzásról szóló videó terjedt már el ilyen hamar az interneten?

Szomorú belegondolni ilyen dolgokba.:(

2013. ápr. 13. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a harlem sz@rság egy csomó helyen belebotlok, de inkább nem is érdekel gondolom olyan hülye divat b*ziság mint az sp, justin g*ci a gangnam sz@r meg ezek a retkek... Csak egy degenerált f@sz szereti ezeket a divatf@szságokat. És akkor ezekből lesznek szülők?? Félek 50-80 év múlva az elmegyógyintézetbe okosabb, normálisabb emberek lesznek mint az utcán!! De szerencsére akkor már biztosan közel leszek ahhoz, hogy meghaljak már alig várom.
2013. máj. 13. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!