Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek hány százaléka rasszista? Mi a bajuk a más nemzetiségűekkel?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani, látni, hogy szidják a más népcsoporthoz tartózókat. Mi a bajuk az embereknek másokkal?

2013. márc. 6. 11:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a cikket!

Bár amit ír benne, hogy vizsgálatot indítottak, az nem elegendő. és mi lett a vizsgálat eredménye? Úgy értem, kik a bűnösök, mi a büntetésük?

A bűnösöket is sterilizálásra kellene ítélni!

2013. márc. 6. 12:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erről én is hallottam. Nagy botrány volt!

A kérdésre válaszolva, szerintem a magyarokat jobban zavarják a cigányok, mint a négerek/feketék, félvérek és/vagy más bőrszínűek, nemzetiségűek.

2013. márc. 6. 12:07
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

11: Nem tudom, szerintem nem lesz következménye.

Izraelben lehet sterilizálni, Olaszországban a maffia felgyújthatja a cigánytelepet, Franciaországban ugyanezt az állam dózeroltatja el, Szlovákiában lehet falat építeni (apropó Szlovákia, a férjemet ott többször megkergették a szkinhedek a 3 hét alatt amíg ott volt, Magyarországon soha senki a 10 év alatt, a játszótéren a fekete ruhás bakancsos apukával egymás mellett lökdösték a hintát), az USÁ-ban lehet rassz szerint nyilvántartani az embereket, de ha Magyarországon beszólnak egy rabbinak (oké, nem volt szép dolog), akkor az egész világ felhördül, hogy mekkora rasszizmus van itt.

2013. márc. 6. 12:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy Magyarországon a kutyát nem érdekelné, hogy ki cigány és ki nem HA normálisan tudnának viselkedni, ha nem lopásból tartanák el magukat, ha nem kellene tőlük rettegni.
2013. márc. 6. 12:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
12 Igazad van, de kiegészíteném amit írtál: "A kérdésre válaszolva, szerintem a magyarokat jobban zavarják a cigányok VISELKEDÉSE, mint a négerek/feketék, félvérek és/vagy más bőrszínűek, nemzetiségűek."
2013. márc. 6. 12:14
 16/27 anonim ***** válasza:
15: Igen, természetesen én is így gondoltam. /:)/
2013. márc. 6. 12:21
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Semennyi. De élj a cigányok mellett egy darabig és megtudod, miért nem szereti őket senki.
2013. márc. 6. 12:55
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
A cigányok is rasszisták ám, nem csak a magyarok. Az nem baj, hogy ők utálják azokat, akik eltartják őket?
2013. márc. 6. 14:44
 19/27 anonim válasza:
45%
nekem konkrétan az hogy "a kissebbség" néhány tagja életem során már legalább hatszor támadott- vagy lopott meg, vagy kezdeményezett szexuális zaklatást sokadszori "nem"-re "hagyj békén"-re vagy "nem érdekelsz"-re..
2013. máj. 1. 12:31
 20/27 anonim ***** válasza:

A cigányok között is vannak jóindulatú, dolgos, rendes emberek, de sajna a túlnyomó többségük tényleg a tipikus "barna mumus". Velük kapcsolatban ez az összes "rasszizmus" szóval való dobálózásra a válaszom: AZ EMBEREK NEM AZ ETNIKUMUK ÉS A BŐRSZÍNÜK MIATT, HANEM A VISELKEDÉSÜK MIATT UTÁLJÁK A CIGÁNYOK AZON RÉSZÉT, AKIK ÉLŐSKÖDNEK ÉS BŰNÖZNEK! Nem FAJI, hanem TAPASZTALATI alapon! A RASSZIZMUSNAK EHHEZ NINCS SEMMI KÖZE!!!!!!!!!!

Bár az tényleg nagyon szomorú, ha egy nomális cigánnyal/cigányokkal szemben előítéletek vannak, de ez sajnos azért van, mert a többségük bizony problémás... Az viszont tény, hogy kb. mindenben mi alkalmazkodunk hozzájuk a saját hazánkban.

2013. aug. 18. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!