Magyarországon az emberek hány százaléka rasszista? Mi a bajuk a más nemzetiségűekkel?
köszönöm a cikket!
Bár amit ír benne, hogy vizsgálatot indítottak, az nem elegendő. és mi lett a vizsgálat eredménye? Úgy értem, kik a bűnösök, mi a büntetésük?
A bűnösöket is sterilizálásra kellene ítélni!
Igen, erről én is hallottam. Nagy botrány volt!
A kérdésre válaszolva, szerintem a magyarokat jobban zavarják a cigányok, mint a négerek/feketék, félvérek és/vagy más bőrszínűek, nemzetiségűek.
11: Nem tudom, szerintem nem lesz következménye.
Izraelben lehet sterilizálni, Olaszországban a maffia felgyújthatja a cigánytelepet, Franciaországban ugyanezt az állam dózeroltatja el, Szlovákiában lehet falat építeni (apropó Szlovákia, a férjemet ott többször megkergették a szkinhedek a 3 hét alatt amíg ott volt, Magyarországon soha senki a 10 év alatt, a játszótéren a fekete ruhás bakancsos apukával egymás mellett lökdösték a hintát), az USÁ-ban lehet rassz szerint nyilvántartani az embereket, de ha Magyarországon beszólnak egy rabbinak (oké, nem volt szép dolog), akkor az egész világ felhördül, hogy mekkora rasszizmus van itt.
A cigányok között is vannak jóindulatú, dolgos, rendes emberek, de sajna a túlnyomó többségük tényleg a tipikus "barna mumus". Velük kapcsolatban ez az összes "rasszizmus" szóval való dobálózásra a válaszom: AZ EMBEREK NEM AZ ETNIKUMUK ÉS A BŐRSZÍNÜK MIATT, HANEM A VISELKEDÉSÜK MIATT UTÁLJÁK A CIGÁNYOK AZON RÉSZÉT, AKIK ÉLŐSKÖDNEK ÉS BŰNÖZNEK! Nem FAJI, hanem TAPASZTALATI alapon! A RASSZIZMUSNAK EHHEZ NINCS SEMMI KÖZE!!!!!!!!!!
Bár az tényleg nagyon szomorú, ha egy nomális cigánnyal/cigányokkal szemben előítéletek vannak, de ez sajnos azért van, mert a többségük bizony problémás... Az viszont tény, hogy kb. mindenben mi alkalmazkodunk hozzájuk a saját hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!