Ti is furán néztek, ha egy magyar ember elkezd mellettetek másik nyelven folyékonyan beszélni?
Kérdező nagyon igazad van,sajnos nem elég,hogy a magyar nyelvoktatás hatékonysága konvergál a 0-hoz de még lusta is a magyar tisztelet a kivételnek.Kifogások persze vannak,jaj nincsen nyelvérzékem jaj nincsen ez meg az jaj gyerek jaj szül a kutya.Csak tenni ne keljen érte.
Én angolt tárgyalásira fejlesztem most Skype-on szintén :D
Plusz tanulom a franciát is szintén Skype-on :D
Ott a lehetőség mindenkinek még menni sem kell sehova ott a gép.De erre is lusták,pedig 1800Ft 90perc,emberek ez lópucu ez az összeg,és lesz nyelvtudásod használható amit a suliban tanulsz azt felejtsd el mindent.
Én még a németet akarom elkezdeni 3 nyelv tárgyalási szinten na azt mondom előre a menedzseri szintig :D:D:D
De tényleg annál értékesebb az ember minél több nyelven beszél,és minél több használható tudást szed fel.
Az itthoni nyelvoktatás a béka feneke alatt 500 méterrel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!